Szerintetek lehet a facebookon ismerkedni?
Figyelt kérdés
sok ismerősömtől hallom, hogy a facebookon ismert meg csajokat sőt van aki a barátnőjét de én egyszerűen nem tudom, hogyan. Én is kipróbálnám csak ötletem nincs hogy álljak neki. Kezdjek el random bejelölni embereket vagy hogy ti mit mondotok erre?2013. aug. 29. 20:35
1/12 anonim válasza:
Mondok egy példát. Én likeoltam egy magyar Animés oldalt, ott írtam egy jóféle kommentet, likeolták sokan, egy csaj kommentelt, szimpi volt, bejelöltem, és azóta folyamatosan beszélünk. ÍGY :D
2/12 anonim válasza:
Lehet de én nem szeretek meg nem is tudok :D
3/12 viktor123456 válasza:
Sima ügy. Maradj önmagad és jönnek a csajok. :-)
4/12 anonim válasza:
Nah igen, ehhez szerencse kell, de akinek nincs annak nem érdemes próbálkozni :/
5/12 anonim válasza:
Van 1 ismerkedos alkalmazas rajta
6/12 anonim válasza:
Igen! :D jelöld be, írj rá és a többi jön magától :)
7/12 anonim válasza:
5.000.000 embernek már bejött, de ilyen alapon egyél szart, hiszen 10.000 légy nem tévedhet.
8/12 anonim válasza:
Simán! Nézz körül ismerősök ismerősei között, hátha akad valaki, aki megtetszik, aztán ellenőrizd, hogy van-e jele pasinak, ha nincs, akkor írj egy kedves üzenetet! :)
9/12 A kérdező kommentje:
És ilyenkor itt írjak? Mit mondjak ha rákérfez miért is jelöltem be álljak elő valami dumával agy mondjam meg egyenesen, hogy miért is?
2013. aug. 29. 20:48
10/12 anonim válasza:
Mert szeretnélek megismerni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!