Egy lányhoz odamentem mert nagyon tetszik, szerintetek ha beszélgetni fogunk mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Szóval ez a lány nagyon szexi,nagyon tetszik rég,az utcánkból másik fiúval járt,de szakítottak. El is mondtam neki,hogy ezért szeretném megismerni,szeretnék vele dumálni stb,igazából ott helyben megdugtam volna...Nagyon tetszik és főleg azért,mert folyton fényes nylonharisnyát hord,ami nagyon felizgat.2013. aug. 30. 17:57
1/9 A kérdező kommentje:
Igazából szexre kellene és a harisnyás lába miatt,szeretném simogatni, nyalogatni,de persze barátnőnek is jó lenne. De ha az igazat mondom neki,akkor lehet otthagy.
2013. aug. 30. 18:02
2/9 anonim válasza:
most szakított a barátkával, ne használd ki szegényt
inkább hagyd
4/9 A kérdező kommentje:
Nem most 2 hete kb de gyakran veszekedtek, szóval nem lehetett jó kapcsolat...
2013. aug. 30. 18:26
5/9 JohniDaren válasza:
Mond azt: Olyan szép a szemed! Jól állna benne egy tű!
6/9 A kérdező kommentje:
Normális e vagy? Utolsó!
2013. aug. 31. 11:25
8/9 A kérdező kommentje:
Aha persze, mondjam,hogy igazából Tom Cruisevel áll szemben.
2013. aug. 31. 19:39
9/9 anonim válasza:
Ez rohadt gerinctelen! Inkább menj egy kurv***hoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!