Kíváncsi hetero srác kíváncsi hetero sráccal
ismerkedne. Van itt hasonló srác?
Figyelt kérdés
Kíváncsi, 20-25 év körüli intelligens, érzékenyebb, akár visszahúzódóbb típusú hetero sráccal ismerkednék, aki szívesen beszélgetne intimebb témákról, fiúkról-lányokról, szexualitásról, testi örömökről. Ha szimpatikusak lennénk egymásnak, akár egymás gátlásait feloldva egymás testét is megismerhetnénk, beszélgethetnénk egymás vágyairól. Az is érdekelne, hogy milyen lenne egy ilyen sráccal elmenni bulizni, lányokkal ismerkedni, kipróbálni ilyen kalandokat is. Elsősorban privátban írjatok.
ember, sokat ittál, vagy sok volt a kakaó kis korodban?
beszélgetni lehet róla de azért nem vagyok kíváncsi a tástedre!!!!!!!!
2013. aug. 30. 11:31
2/7 anonim válasza:
a heterok az ellenkezo nemmel akarnak ismerkedni, nem a sajatjukkal
2013. aug. 30. 12:35
3/7 anonim válasza:
Kíváncsi hetero nem létezik, Te a döntésképtelenek táborát erősíted.
Egy magával tisztában lévő srácot akár bi akár meleg,egy hoki nem hoz lázba.
2013. aug. 30. 12:42
4/7 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Mint szexuálpszichológus elmondanám neked ez már túl megy a heteroszexualitás határain. Azt mondanám, hogy rejtetten vonzódsz a férfiakhoz illetve biszexuális vagy. Nos különböző fórumokon tudsz ismerkedni.
Dr. Kajtár Béla
2013. aug. 30. 14:52
5/7 A kérdező kommentje:
Csak hogy tisztába tegyük a kérdést: elsősorban nem értékítéletekre, és kategóriákba sorolásra van szükségem, elég jól tisztában vagyok magammal, a vágyaimmal, és a fantáziámmal. A kérdésem arra vonatkozott, hogy van-e itt hasonoló srác, és hogy esetleg lenne-e kedve ismerkedni.
2013. aug. 30. 15:22
6/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sok lehúzó kommenttel- igazából ezt csak az értheti, aki benne van a témában. Mint például én. Ugyan nem budapesti vagyok, de nagyon szívesen beszélgetnék veled, látom te is intellektuális vagy és hasonlóan gondolkozol, mint én. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!