Lányok, zavar, ha egy fiúnak szemtengelyferdülése van?
Itt egy kép illusztrációnak: [link]
Nem állandó, viszont egy nap többször is megtörténik, változó hosszan, lehet 2 másodperc, de akár hosszabb ideig is, ha valamit úgy látni csak. Olvasni, vagy közeli tárgyakat megnézni viszont gyakran csak úgy tudok, ha "elengedem" az egyik szemem. :(
Hát,hogy őszinte legyek ha nem írtad volna,hogy baja van a szemének én nem mondtam volna meg kép alapján:/
Szerintem nem számít:)
Ne foglalkozz vele:)
16/l
A mészárszéken bevezetik a levágásra szánt marhát. Ekkor látja a szerencsétlen állatot vezető ember, hogy a mészáros hihetetlenül kancsal.
- Mondja, mester, maga oda üt, ahová néz?
- Persze.
- Akkor várjon egy pillanatot, helyet cserélek a marhával.
Én mindig azt mondtam, hogy soha nem jönnék össze kancsal fiúval.. aztán mégis csak pont az fogott meg benne és sokkal durvább, mint a képen.. már 2éve együtt vagyunk. Szerintem ilyen dolgok egyáltalán nem számítanak, ezen ne stresszelj. Ha valakinek tetszel, vagy valami megfogja benned, nem fogja érdekelni, ez az apróság! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!