Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak ilyen szánalmas pasik...

Vannak ilyen szánalmas pasik akik mindenkinek udvarolgatnak?

Figyelt kérdés

Azt hittem érdeklem a pasit, de le sem tojta a fejem, viszont a barátnőmnek elkezdett udvarolni. Oké mondom bebuktam. De a barátnőmnek van pasija, így nála esélytelen volt. Akkor elkezdett nekem is célozgatni hogy "Mennyire szeret velem beszélgetni, meg milyen jó hogy végre találkoztunk és hogy mikor tudnánk összefutni" de azelőtt is ismert engem, mégsem érdekeltem. Nagyon nem vettem őt komolyan. Erre hallom hogy most megint célozgat a másik lánynál hogy "Ilyen csinos lányt mint te vagy, egy főnyeremény vagy, mázlista a barátod, úgy megnéznélek fürdőruhában".

Milyen már ez? Most akkor melyikünk érdekli?

2013. aug. 29. 23:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mert a csajok jó része legalább akkora lúzer, mint az itt rinyáló kis p.öcsök.

Csak most, a nagy emancipációban, ez most már jobban kibukik.

"Nem ezt a kretént sajnálom, hanem elvette az önbizalmam."

Gondolom, amúgy is nyakig álltál benne, hogy ez a balfék így ki tudott rántani belőle...

Őt meg nem kellene hibáztatni, mert naná, hogy az ember a legkisebb ellenállás felé megy (a nyitottabb/befogadóbb személyiségek irányába), és nem strapálja magát a konzervdobozolt, kibonthatatlan, emészthetetlen p.icsákkal.

Azzal, hogy seperc alatt 3 csajjal kezdett, máris aktívabb, mint te - habár vszeg f.arokvezérelt, együgyű alak is.

2013. aug. 30. 00:20
 12/15 DreamWeaver ***** válasza:
Kedves kérdező! :) Ne keress ebben a gyerekben semmi logikát, vagy rációt. Az, hogy egyszer Neked udvarol, egyszer a barátnődnek ne jelentsen Számodra semmilyen relativitást kettőtök közt. Valószínűleg mindketten vonzó lányok vagytok. A tag meg egészen egyszerűen csak egy numerát akar, teljesen mindegy neki, hogy kivel. Számára lyuk és lyuk a különbség. Az a szánalmas és szomorú benne, hogy Téged és a barátnődet nézi hülyének, mert arra játszik, ki fogja előbb elhinni az üres sóderét. Ne hidd el neki! :)
2013. aug. 30. 01:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Most már tudod, hogy ha nem veszed a bátorságot- fáradtságot, hogy beszélgess vele és magadra irányítsd a figyelmét, akkor bebuktad. Legközelebbinél majd észnél leszel.
2013. aug. 30. 01:19
 14/15 A kérdező kommentje:

Tudod az a baj, hogy én nem hiszem el a hülye szövegét. Mert pont pár hónapja futottam bele egy teljesen ilyen történetbe. Ugyanez a gagyi szöveg, mármint a szöveg megvolt, de mögötte semmi komoly érdeklődés.

De közben meg most tényleg érdekel ez a srác. Nem mint kapcsolat, mert gáznak tartom az egészet, de vonz szexuálisan. Kb az vele a gondolatom csak hogy (tudom nagyon gáz) hogy mennyire szívesen szexelnék vele. Én teljesen rá vagyok indulva. Most így hogy mondod hogy talán amiatt csinálja ezt hogy lefeküdjek vele, hát lehet nem ellenkeznék. Mert nagyon vonzó nekem...

Csak az hogy ezzel hülyére venne engem...

2013. aug. 30. 09:00
 15/15 DreamWeaver ***** válasza:
...de ha lefekszel vele, és utána már keresi is az új alkalmi partnerét, akkor ne törj össze majd! :) Beszéljétek meg, mit akar Tőled..., mondd el neki, Te mire gondolsz. Ha egy, vagy pár alkalom szex mindkettőtöknek megfelel lelkiismeretfurdalás nélkül, akkor hajrá, adjatok az élvezeteknek! :)
2013. aug. 30. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!