Vannak ilyen szánalmas pasik akik mindenkinek udvarolgatnak?
Azt hittem érdeklem a pasit, de le sem tojta a fejem, viszont a barátnőmnek elkezdett udvarolni. Oké mondom bebuktam. De a barátnőmnek van pasija, így nála esélytelen volt. Akkor elkezdett nekem is célozgatni hogy "Mennyire szeret velem beszélgetni, meg milyen jó hogy végre találkoztunk és hogy mikor tudnánk összefutni" de azelőtt is ismert engem, mégsem érdekeltem. Nagyon nem vettem őt komolyan. Erre hallom hogy most megint célozgat a másik lánynál hogy "Ilyen csinos lányt mint te vagy, egy főnyeremény vagy, mázlista a barátod, úgy megnéznélek fürdőruhában".
Milyen már ez? Most akkor melyikünk érdekli?
Általában arra húz, amerre a legtöbb esélyt látja. Valószínűleg nem gondol bele, mivel ez jó eséllyel nem az intelligensebb fajtának a szokása. :)
Én egyébként nem szívatnám meg, hisz szívatja őt eleget az élet, de te tudod. Maximum kitermeltek egy újabb "Minden nő egy r*banc és csak a pénz meg a külső számít nekik" kérdezőt. :D
Na úgy van hogy az esélyt nálam láthatta volna jobban, mert megtudta hogy tetszik nekem. De én egy zárkózott, csendes lány vagyok. Én nem kezdem el vele csevegni, azt vártam hogy nyisson felém, de nem igazán tette.
Viszont a barátnőm meg nagydumás, mindenkivel feltalálja magát. Bárkivel el tud dumálni, löki a sódert mindenkinek. Na és ennél a srácnál is a kezdetekkor ő kezdett el trécselni. Ott álltunk egymás mellett 3-an, a barátnőm mondta magáét, kérdezősködött stb. a srác meg ővele kezdett el beszélgetni. És hozzám meg nem is szólt.
De miért van az hogy ha a őknek tetszik egy pasi,de nem tudják hogy a pasinak tetszik-e ő,akkor is azt várja hogy a pasi kezdeméynezzen?
Miért várják a csajok hogy a f*asz a szájukba repüljön mint a sültcsirke?
Semmit nem hajlandóak tenni,csak azt várják hogy a apsi mikor kezd el hajbókolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!