Szetintetek elmondjam egy pasinak hogy szeretem? Kort és nemet is kérnék
Nem mondanám el a helyedben.
Ezek a vallomások úgy gondolom, hogy inkább a férfi dolgai, nem a tiéd.
Legyél kicsit rafináltabb, ne úgy viselkedj, mint valami kislány... nem kell nyíltan kimondani, hogy szereted, ha nem vagytok együtt... viszont a viselkedésed legyen nyugodtan csábító, flörtölő, játékos, legyél vonzó, és viselkedj úgy, hogy abból érezze, hogy bejön neked. (Tuti látni fogja a viselkedésed alapján, sőt, meg vagyok róla győződve, hogy már régóta tisztában van vele, hogy neked mennyire bejön). Márpedig, ha látja rajtad, hogy érdekel téged, akkor ha akar valami komolyabbat esetleg, azt kezdeményezni fogja.
22L
Ne mondd szerintem, úgyis érzi.
Hidd el, 45 éves... van már azért némi élettapasztalata, simán átlát rajtad, ebben biztos lehetsz.
Előző válaszoló voltam.
Dehogy utál meg.
Fel fog nézni rád, hogy meg merted tenni. Kiröhögni? Hmm... figyelj... te ismered... hogy milyen ember... nem hiszem, hogy kiröhögne, sőt...
Szóval, én csak biztatni tudlak. IGEN. Mondd el.
Légy őszinte. Azt szeretjük, ha őszinték vagytok, lányok.
Túlkomplikálod. Nem lehet úgy intézni, hogy "ahogy a helyzet adja"?
Persze nyugodtan befolyásolhatod, hogy hogy adja a helyzet, de sajnos nem tudunk mindent a szádba adni. :)
Ismered a körülményeid, hát mondd azt neki, hogy mert rég beszéltetek, és kíváncsi vagy, hogy hogy van, meg szeretnél vele eltölteni egy kis időt, stb. stb....
Szervezz akkor neki programot, ha másképp nem megy... :) ... meg ne kérdezd, hogy milyet, ezt már neked kell tudnod! :) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!