Miért van, hogy élőbe sokkal bátrabb vagyok mint facebookon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves vagyok és tetszik egy lány (volt osztálytársam) de nem merek ráírni facebookon. Viszont élőbe simán leszólítok, beszélgetek emberekkel, akár idegenekkel is. Csak mivel már nem látom minden nap személyesen nem tudok vele, beszélni. Miért nem merek ráírni facebookon? Előre is köszi!2013. aug. 28. 22:43
11/16 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok csak lány. Én beszélgetni se szeretek azzal aki tetszik facen, mert idegesít, hogy nem tudok bővebben kifejteni valamit.
12/16 A kérdező kommentje:
Tudtommal a Szerelem Szex téma Ismerkedés része nem 18+-os. Eddig pedig azért nem hívtam el élőbe mert mindenki lebeszélt, hogy "ne osztálytárssal sose kezdj" meg "házinyúlra nem lövünk" de most már nem az osztálytárssam csak facebookon meg nem merek ráírni, hogy elhívjam.
2013. aug. 28. 22:58
13/16 bakur12 válasza:
"ne osztálytárssal sose kezdj" meg "házinyúlra nem lövünk" - ezeket honnan szedted? valamelyik filmbol? Munkahelyen talan nem megengedett de a suliba vagany dolog. Gondolj bele ahelyett, hogy vegig ulod az unalmas orakat szorakozgathatsz a baratnoddel. Felkeszited az otthoni randira meg hasonlok.. :D
14/16 A kérdező kommentje:
Itt gyakorikérdéseken minden "osztálytársam tetszik" kérdésnél 10-ből 8-an mondják ezeket azzal az indokkal, hogy ha szakítanátok kínos lenne utána minden nap annyi időt eltölteni egymás közelében meg, hogy az se jó ha túl sok időt vagytok együtt.
2013. aug. 28. 23:30
15/16 bakur12 válasza:
Ez nezopont kerdese. Ha annyira nagy arc vagy hogy leszolitasz akarkit, akkor szakitas utan sem fogod magad szegyellni elotte. Talan o egy kicsit de akarmit meglehet beszelni. :D Hogy megunode a csajt, mert sokat vagy vele egesz nap a suliba az toletek fugg. Ha nagyon jo a csaj akkor meg jobban odaleszel erte, nemkell felj, hogy megcsuful vagy 100 kilos lesz. Ez inkabb az idosebbekre jellemzo.:D
16/16 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálok valahogy ráírni aztán minél előbb megbeszélni egy személyes találkozót. Egyébként tényleg úgy van, hogy élőbe sokkal kevesebb a visszautasítás mint facebookon mert ott egyszerűen nem ír vissza vagy kilép de az utcán nem olyan egyszerű lerázni valakit. Lehet, hogy az elutasítás sokkal nagyobb esélye miatt nem merek ráírni.:/
2013. aug. 29. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!