Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kell facebookon udvarolni?

Hogyan kell facebookon udvarolni?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány és nem tudom hogy hogyan kezdhetnék neki gépen az udvarlásnak.Nem a közelben lakik így a személyes találkozás, beszélgetés pillanatnyilag kizárt.

Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!

2013. aug. 25. 04:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtudom engem elég ritkán tudnak lenyűgözni facen :$ Élőben sokkal jobb ismerkedni :D
2013. aug. 25. 04:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is írd meg, hogy: "Szia, lenne kedved beszélgetni?" és ha pozitív visszajelzést kapsz, akkor csak azt mondd, amit tényleg komolyan gondolsz, de ne ilyen nyálas netről szedett sablonokkal bókolj..dícsérd meg milyen szép a haja, szeme, de csak apránként. Az én tapasztalatom az, hogy húzom kicsit az agyát, és eddig ez be szokott válni, szóval nem ömlengek, az te se tedd.
2013. aug. 25. 04:21
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Ja és a legfontosabb, hogy add magad.
2013. aug. 25. 04:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a +-ok
2013. aug. 25. 04:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nem facebook-on kell udvarolni :D
2013. aug. 25. 07:19
 6/7 anonim ***** válasza:
találkozzatok...
2013. aug. 25. 12:06
 7/7 anonim válasza:
Facebookon sehogy.. ha meg szemtől szemben nem mersz beszélni vele ilyenekről, akkor ''éretlen'' vagy még ilyenre.
2013. aug. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!