Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meddig várnátok, hogy keressen?

Meddig várnátok, hogy keressen?

Figyelt kérdés

Alapszitu: 22 éves lány, 26 éves pasi. A lány(én) gyakornok volt egy szállodában, ahol megismerkedett ezzel a pasival, aki ott dolgozik szakácsként. Mindkettő szinglik, tudják egymásról. Jól kijöttek, főleg a vége felé, beszélgettek, flörtölgettek, találkoztak melóidőben ha tudtak, nevettek, húzták egymás agyát. A srác egy másik helyen is dolgozik, 1 órára az eredeti melóhelyétől. Úgy esett, hogy az utolsó napján a lánynak(gyakorlat vége), a srác pont nem dolgozott, úgy volt, hogy lehet feljön elbúcsúzni tőle, lehet nem. Hát nem jött fel hozzá, így szokás szerint a lány elindult a buszmegállóban, ahol mindenki meglepetésére ott állt a srác és várt rá. A lány a kolleganőjével ment a buszmegbe, így hármasban várták a buszt, szóval nem lett semmi. Elköszönéskor 2 puszi, meg egy pillanat, amolyan megcsókoljam vagy ne csókoljam helyzet. Azt mondta, még találkozunk.

Jelen: Ez történt múlt pénteken, azóta semmi. A számom nincs meg neki ugyan, de facebookon megtalál. Viszont azt is tudom, hogy ez a két melóhely most nagyon lefoglalja, tényleg kidolgozza a belét is..meg azt is tudom, hogy nem nagyon jár face-re. Tudja, hogy bejön nekem, mert olyan célzásokat lőttem el neki, hogy tök egyértelmű.

Tehát..ti meddig várnátok? Keresnétek? Én úgy gondoltam, hogyha vasárnapig nem ír, akkor majd én írok és lesz ami lesz.

2013. aug. 28. 11:54
 1/3 legly ***** válasza:
100%

Ha nem ér annyira rá, az még nem azt jelenti hogy elfelejtett =)

Ha facebook-on beszélgettek, minden féle képpen a telefonszámotokat adjátok meg egymásnak =)

Üdvözlettel

Legly

2013. aug. 28. 11:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Én keresném, ha keveset van fb-on, akkor egyszer lepd meg a szállodában. Akár ürügyet is kitalálhatsz, mintha nem direktbe mentél volna be hozzá, csak egy papírért jöttél a szállodába és gondoltad bekukkantasz hozzá.
2013. aug. 28. 12:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

2.: az ötlet nem rossz, mert tényleg menne kéne, de a héten..ő viszont most nincs a héten a szállodában, mert a másik munkahelyén van, tehát nem tudnánk találkozni. És itt sántít igazából a dolog, hogy ha "csak" ott 8 órázik, ami 13 órakkor véget ér, akkor délután miért nem jön fel netre..de lehet ez már az én túlkombinálásom és ezer millió dolog történt azóta, mióta ezt mondta ( kb egy hete..)

2013. aug. 28. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!