Lányokkal ismerkedés pénz nélkül? Lányok ti mit szóltok ehhez?
Szerintem azért eléggé igazságtalanok vagytok szegénnyel.17 éves,még fiatalkorú,és szerintem elég szomorú,hogy ilyen olcsón tud csak magának ruhát venni.
Gondolom nagyon szegények lehetnek a szülei.
A semmire vállaltak gyereket.De gyanítom nem egyedüli gyerek az ilyen.
Ilyen korban szerintem(kb gimi 3.osztály,ha jól számolom)
alapvető,hogy a szülő tartja el a gyerekét és adni neki modnjuk havonta pár ezer Ft-ot szórakozni(mozi,meki,stb)
Azért ez nem olyan nagy dolog.És még családi pótlékot kapnak utána a szülők szerintem minimum ennyit kellene adni szegénynek.
Tudom sokan írják,hogy menjen el dolgozni,meg hasonlók.De szerintem ha már dolgozol és ilyen szegény vagy,akkor nem ilyesmire költsd a pénzedet,hanem ruhákra vagy egyéb hasznos dolgokra.
Sokan akik itt írják,hogy menjen el melózni,szerintem 17 évesen simán kaptak anyutól,aputól egy kis pénzt szórakozásra........
Én nem ítélem el szegényt,hanem a szüleit.Az ilyenek minek vállalnak gyereket,nem tudom.
Szerintem az egészséges gyereknek ilyesmiket is meg kell élnie,ezek nem luxus dolgok.
Általában az ilyenek szülei cigiznek vagy isznak azért,legalább az egyik.Eltaláltam kérdező?
Amúgy jobban jársz,ha nem ilyen helyeken ismerkedsz,mint disco.....oda nagyrészt pénzsóvár p.csák járnak.
Ismerkedj suliban és ha hívd el hozzátok,nézzetek meg egy filmet otthon,ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!