Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányokkal ismerkedés pénz...

Lányokkal ismerkedés pénz nélkül? Lányok ti mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
(Tudom igen hosszú de olvasd el nyugodtan:))A normálisabb lányok általába bulizóhelyeken találhatóak meg ahova pénz nélkül nem lehet menni. Utcán ismerkedni szerintem tabu mivel a lánynak valszeg dolga van meg hasonlók így maradt az egyedül unatkozó normális lány amiből szerintem nagyon kevés van és ha még sikerül is szóba elegyedni vele mit fog szólni ahhoz,hogy egy fillérem sincs amiből meghívhatnám valamire? Nem arról van szó,hogy nekem pénz kellene a csajozáshoz,mert az utcán néha hallom a hátam mögött suttogni a lányokat h. azta ez milyen jóképű srác volt meg hasonlók néha még követnek is...szerintetek mit csináljak? kicsit kezd gáz lenni h. még sosem volt barátnőm:/ 17F
2013. aug. 27. 23:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"iskolaszövetkezetek alapból nemengedik h. valaki 70-80ezernél többet keressen egy hónapban ez tapasztalat."

Tapasztalat... Én is diákmunkában dolgozom jelenleg, és kiutálták a több mint 200 ezret...

2013. aug. 28. 00:55
 22/32 A kérdező kommentje:
akkor esetleg elárulhatnád az iskolaszövetkezet nevét is? elég hihetetlen,hogy 18alatt ennyit összeszedtélmár bocs...
2013. aug. 28. 01:00
 23/32 anonim ***** válasza:

Ilyen csajt nem fogsz találni már most mondom:D

Én 16 éves srác vagyok de rájöttem hogy még a bulizóhelyen is nehéz nőt találni mert a tizenéves r ibancok a páwákra buknnak..

2013. aug. 28. 01:00
 24/32 anonim válasza:

Azért nem minden csaj a páwákra bukik... köztük én sem, csak minket nehezebben vesztek észre..

És am nekem nem számítana h nincs pénze a srácnak!:)

16/L

2013. aug. 28. 10:31
 25/32 anonim ***** válasza:
Melódiák/Universitas
2013. aug. 28. 10:43
 26/32 anonim ***** válasza:
nekem is küldj képeet :DDDD amúgy ha ennyira helyes vagy nem kell nagyon pénz:D
2013. aug. 28. 21:12
 27/32 A kérdező kommentje:
#26 nem küldök képet mert az előzőnek is akinek küldtem az utánna nemírt vissza,mert nem találta magát elég jónak ahhozhogy velem kommunikáljon:DDDD hahahahaha
2013. aug. 28. 21:21
 28/32 anonim ***** válasza:
Nagyot változott a világ. Ezért egy nő sem kell! Sajnos mind a tükörben pózol hörcsögszájjal. 40-50 évesek is!+ pláza macskák! Kell a fenének!
2013. aug. 29. 01:31
 29/32 anonim ***** válasza:

Utolsó nagyon tévedsz, én 20 éves vagyok és nem bukom se a pávákra és nem vagyok plázap*csa se.

Kérdező!

"iskolaszövetkezetek alapból nemengedik h. valaki 70-80ezernél többet keressen egy hónapban ez tapasztalat."-Akkor mért nem mentél dolgozni hogy összeszedj 70-80 ezret? Az is valami..ha nagyon dolgozni akarsz akkor találsz munkát, hiszen bármit elvállalsz. Nekem sem tudnak a szüleim pénzt adni, ezért ha van időm (nyárin szünet, hétvége) akkor dolgozom. Régen nekem is csak 3 nadrágom volt meg 2 pulcsim, azóta sikerült vennem magamnak több ruhát...

2013. aug. 29. 03:00
 30/32 anonim ***** válasza:
A 10-en, 20-on évesek még örök mozgóak, ha úgy tetszik, hiperaktívak. Majd idősebb korukra lenyugodnak.
2013. aug. 29. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!