Lányokkal ismerkedés pénz nélkül? Lányok ti mit szóltok ehhez?
"iskolaszövetkezetek alapból nemengedik h. valaki 70-80ezernél többet keressen egy hónapban ez tapasztalat."
Tapasztalat... Én is diákmunkában dolgozom jelenleg, és kiutálták a több mint 200 ezret...
Ilyen csajt nem fogsz találni már most mondom:D
Én 16 éves srác vagyok de rájöttem hogy még a bulizóhelyen is nehéz nőt találni mert a tizenéves r ibancok a páwákra buknnak..
Azért nem minden csaj a páwákra bukik... köztük én sem, csak minket nehezebben vesztek észre..
És am nekem nem számítana h nincs pénze a srácnak!:)
16/L
Utolsó nagyon tévedsz, én 20 éves vagyok és nem bukom se a pávákra és nem vagyok plázap*csa se.
Kérdező!
"iskolaszövetkezetek alapból nemengedik h. valaki 70-80ezernél többet keressen egy hónapban ez tapasztalat."-Akkor mért nem mentél dolgozni hogy összeszedj 70-80 ezret? Az is valami..ha nagyon dolgozni akarsz akkor találsz munkát, hiszen bármit elvállalsz. Nekem sem tudnak a szüleim pénzt adni, ezért ha van időm (nyárin szünet, hétvége) akkor dolgozom. Régen nekem is csak 3 nadrágom volt meg 2 pulcsim, azóta sikerült vennem magamnak több ruhát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!