Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányokkal ismerkedés pénz...

Lányokkal ismerkedés pénz nélkül? Lányok ti mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
(Tudom igen hosszú de olvasd el nyugodtan:))A normálisabb lányok általába bulizóhelyeken találhatóak meg ahova pénz nélkül nem lehet menni. Utcán ismerkedni szerintem tabu mivel a lánynak valszeg dolga van meg hasonlók így maradt az egyedül unatkozó normális lány amiből szerintem nagyon kevés van és ha még sikerül is szóba elegyedni vele mit fog szólni ahhoz,hogy egy fillérem sincs amiből meghívhatnám valamire? Nem arról van szó,hogy nekem pénz kellene a csajozáshoz,mert az utcán néha hallom a hátam mögött suttogni a lányokat h. azta ez milyen jóképű srác volt meg hasonlók néha még követnek is...szerintetek mit csináljak? kicsit kezd gáz lenni h. még sosem volt barátnőm:/ 17F
2013. aug. 27. 23:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

és? én se vagyok diplomás, mégis dolgozom?

csak nem egy unatkozó lumperhez van szerencsénk?

2013. aug. 28. 00:20
 12/32 anonim ***** válasza:
gondolom tanulsz, diákmunka meg rengeteg van. Főleg Pesten.
2013. aug. 28. 00:23
 13/32 anonim válasza:
diákmunkáról hallottál már? itt volt az egész nyár...tudod hogy megszedhetted volna magad ha mindent amit keresel félreraksz?
2013. aug. 28. 00:23
 14/32 anonim ***** válasza:
mennyi a belépö a morrisonsba 500ft? de max 1000 a legtöbb helyen annyit csak kibirsz ha meg tényleg olyan joképü vagy odabent már elboldogulsz,nemcsak a tuc tuc szorakozohelyek vannak egyébként pesten...most nemtudom miért feltételeztem hogy pesti vagy:D
2013. aug. 28. 00:28
 15/32 A kérdező kommentje:
Nagyon szarul esik,hogy ilyen lekezelően beszéltek velem én nem az a tipikus magyar vagyok aki arról álmodozik h. egyszercsak gazdag lessz nyílván próbáltam munkát keresni de nem jött össze de látom ti nagyon értettek hozzá mivel a melók 90%-a +18-as...
2013. aug. 28. 00:29
 16/32 A kérdező kommentje:
12#,14#:nemis említettem,hogy pesti vagyok...6.érzék v.mi?
2013. aug. 28. 00:31
 17/32 anonim ***** válasza:
:D mágus vagyok
2013. aug. 28. 00:34
 18/32 anonim ***** válasza:
45%

"ugye ti most csak vicceltek? milyen meló? manapság már a diplomások is utcátsepernek..."

Vajon miért vagy szegény, nem is értem. Én 17 éves korom óta dolgozom, azóta nettó 200e forintra sikerült fejlesztenem a fizetésem... És nem, még mindig nincs diplomám 20 évesen... Diákmunkát akkor is találsz dögivel ráadásul, ha hülye vagy, mint a kő, és legalább havi 100e-et össze lehet vele szedni.

2013. aug. 28. 00:38
 19/32 A kérdező kommentje:
iskolaszövetkezetek alapból nemengedik h. valaki 70-80ezernél többet keressen egy hónapban ez tapasztalat.
2013. aug. 28. 00:41
 20/32 anonim ***** válasza:
Én nem veszekedni akarok veled de ha ennyire rosz helyzetben vagy akkor valamit kénylten leszel kitalálni és a gazdag meg amilyen szintre elkéne juss annak köze sincs egymáshoz :D
2013. aug. 28. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!