Lányok! Ti mit szólnátok hozzá, ha péntek este az utcán leszólítana valaki azzal a dumával, hogy "szia, van barátod? "
Figyelt kérdés
Természetesen nem egy 40-es szatír, hanem egy 20 éves fiú tenné ezt :D Elküldenétek a fenébe? Ha épp nincs barátotok és megkérdezi, hogy szeretnétek-e, lenne esélye? Vagy az összképtől függ, mint egy "rendes" ismerkedésnél?2013. aug. 27. 20:22
1/9 anonim válasza:
Bármi mást, csak ezt ne. :D Otthagynám...
2/9 anonim válasza:
Ennél már csak a " Szia cica, van gazdád " rosszabb...
3/9 anonim válasza:
Elküldeném a francba. És ha nincs barátom, akkor is azt mondanám, hogy van, mindegy hogy néz ki. Egy ilyen kérdés bukta.
4/9 anonim válasza:
Huhh tuti h elkuldenelek ha van baratom ha nincs xd tok ijeszto sztem :'D
5/9 szelena97 válasza:
Ha ez az első mondata, akkor gondolkozás nélkül otthagynám.
6/9 anonim válasza:
Péntek este, egész heti meló útán???????,
Fiacskám, a 20 éves Adonisztól kezdve a 40-es szatirig minden nő elküldi a pasit melegebb éghajlatra:xD
7/9 anonim válasza:
elküldenélek...azt gondolnám h veled semelyik csaj nm ál szóba és ez már a legalja
8/9 anonim válasza:
ne úgy kezdje már hogy van barátod?... az első mondat könyörgöm. ha azt mondaná hogy szia. van egy perced? vagy nincs kedved beszélgetni? vagy mitudoménm, akkor oké, de így..
9/9 anonim válasza:
Hát ez elég gáz. Én 20 éves vagyok, kedvfüggő lenne a dolog. Ha épp jó kedvem van simán levegőnek nézem és elmegyek mellette, ha épp egy rosszabb pillanatomban fogott ki akkor elküldöm a jó édes anyjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!