Miért vagyok ilyen félős?
Sziasztok!
Azt sem tudom, hogy hogy kezdjek neki ennek a kérdésnek, de próbálom minél érthetőbben leírni amiben tanácsot szeretnék kérni.
Ma voltam Kisvárdán és láttam számomra szimpatikus lányokat szóval akik külsőre nagyon tetszettek és nem utcalány kinézetük volt. De nem mertem egyiket sem megszólítani. Egy nagy bevásárlóközpontban is voltam ahol épp a termékeket néztem és csak 1-2 másodpercre fordultam hátra, de már megint nem mertem megszólítani egy gyönyörű lányt.
És mikor jöttem hazafelé akkor az állomáson volt egy lány aki szerintem észrevette, hogy nézem és úgymond elkezdett ő is nézni engem(de nem értem, hogy hogy vette olyan gyorsan észre miközben én a hátánál lévő padban ültem.
És talán azért nem mertem odamenni hozzá mert valaki mellett ült szerintem az az apukája volt. De szerintem érdekelhettem a csajt mivel aki mellett ült annak is mondta, hogy figyelik vagy valami ilyesmit. És a lány is figyelt engem mikor már én nem figyeltem egy kis időre, de utána csak nem bírtam levenni róla a szemem láttam, hogy a hajával "játszadozik" szóval "dobálgatta a levegőbe". Ezt minek lehet nevezni?
Amikor ismerősei odamentek hozzájuk akkor is játszadozott a hajával miközben velük beszélt.
És még számomra az is hátrány volt, hogy apukámmal voltam mivel nem csak az állomásra hanem máshova is mentünk.
De tudom, hogy nem a kifogásokat kell keresni hanem bátornak kéne lennem.
Ha netalán legközelebb meglátom ezt a lányt akkor mit csináljak? Talán meg kéne szólítanom nem pedig csak nézni...
És egyáltalán mit tegyek, hogy ne legyek ilyen félős a számomra szép lányoktól?
Szeretnék magabiztos lenni és ha meglátok egy lányt aki tetszik látásra oda merjek menni hozzá nem pedig csak várni a csodára.
Mert most is egy igazán gyönyörű lánnyal tudtam volna megismerkedni és talán kialakult volna kettőnk között valami.
Végül is tudom, hogy melyik állomáson szálltak le az ismerősei csak azt nem láttam, hogy ő ott volt-e. Mert ha biztos lennék benne, hogy ő is ott volt akkor talán elmennék abba a településbe és elkezdeném keresni.
16/F
Köszönöm a tanácsod.
Igazad van hülyeségeken agyalok mikor 50% eséllyel indulok minden csajnál.
Legközelebb nem leszek ilyen vagy vissza flörtölök vagy pedig odamegyek a csajhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!