Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hat évig futok egy lány után,...

Hat évig futok egy lány után, de azt mondja hogy kizárólag csak barátok maradhatunk. Én szeretnék többet, szerintetek van esélyem nála?

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 15:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
tévedsz :(
2013. aug. 27. 15:56
 12/20 anonim válasza:
Szerintem pedig pont ellenkezőleg.Ülj le vele valahova és közöld hogy mit szeretnél tőle, de nemúgy hogy őőő tudod őő elszerettem volna mondani hogy őőőő.Hanem egyenesen a szemébe mondod :) Amikor beszélsz vele ha felveszitek a szemkontaktust ne nézz el hanem maradjon meg a kontakt.És ügyelj arra hogy a lábfejed ne mutasson a kijárat felé és kezed lábad ne keresztezze egymást mert az azt jelenti zárkózott vagy mint iránta mint a téma iránt is.A hátad legyen egyenes mert az azt sugallja hogy magabiztos vagy, és ha megkér valamire hogy például hozz neki egy üdittőt akkor köpd a szemébe persze nem bunkón,hogy netérjen el a tárgytól.Például mond az hogy Ezt megbeszéltük és akár kettőt is hozok.Ha meg elmész neki akkor neki van nyert ügye mert azt érzi tudat alatt hogy ő vezet és esélyed nemlesz.De fel a fejjel ne add fel.Én is áttéltem márt ilyet :D
2013. aug. 27. 16:01
 13/20 beetlejuice válasza:

Hát, ahhoz, hogy ő legyen számodra az igazi, ahhoz neki is azt kéne éreznie, hogy neki pedig te vagy az.

Arra pedig, hogy adja esetleg alád a lovat az lehet a magyarázat, hogy valahol pedig az ő hiúságát meg legyezgeti az, hogy te tepersz utána.

2013. aug. 27. 16:01
 14/20 anonim ***** válasza:
10 Kérdezd meg a lánytól.
2013. aug. 27. 16:03
 15/20 anonim ***** válasza:
# 12 én úgy vettem, hogy ezen már túl vannak, és ott mondta a lány, hogy nem szeretne többet
2013. aug. 27. 16:03
 16/20 anonim válasza:
15 Gondoltam mondjuk én is rá de szerintem nemadta teljesen magát, nekem valahogy ez a dolog jött le :)
2013. aug. 27. 16:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Figyelj, őszinte leszek.Ha hat évig futottál utána és mindvégig úgy gondolta, hogy csak barátok lehettek, akkor ezen már nem igen változtathatsz.Írtad, hogy úgy csinál mintha adná alád a lovat.Hidd el, ha kellenél neki, nem húzta volna ezt 6 évig, egyik lány sem játszadozik ennyi ideig, szóval amit mondott, az úgy is van.

Jobb, ha keresel másik lányt, hidd el, könnyebben elfelejted a mostanit, ha már a másik lánnyal leszel.

Sajnálom

2013. aug. 27. 16:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Lehet épp élvezte/élvezi,hogy futsz utána.. ( vannak ilyen csajok is ). Ha azt mondta nem tud többet elképzelni,mint barátság akkor szerintem hagyd..Lépj tovább :)
2013. aug. 27. 16:49
 19/20 anonim ***** válasza:
ha egyedül akarsz megöregedni akkor hajrá
2013. aug. 27. 19:52
 20/20 anonim ***** válasza:
nincs esélyed, és ha 6 éve hajtod jo hülye vagy! max egy hetet pazarolnák egy nö meghoditasara, ha nem jön össze akkor sztorno!
2013. aug. 27. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!