Hat évig futok egy lány után, de azt mondja hogy kizárólag csak barátok maradhatunk. Én szeretnék többet, szerintetek van esélyem nála?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 15:48
12/20 anonim válasza:
Szerintem pedig pont ellenkezőleg.Ülj le vele valahova és közöld hogy mit szeretnél tőle, de nemúgy hogy őőő tudod őő elszerettem volna mondani hogy őőőő.Hanem egyenesen a szemébe mondod :) Amikor beszélsz vele ha felveszitek a szemkontaktust ne nézz el hanem maradjon meg a kontakt.És ügyelj arra hogy a lábfejed ne mutasson a kijárat felé és kezed lábad ne keresztezze egymást mert az azt jelenti zárkózott vagy mint iránta mint a téma iránt is.A hátad legyen egyenes mert az azt sugallja hogy magabiztos vagy, és ha megkér valamire hogy például hozz neki egy üdittőt akkor köpd a szemébe persze nem bunkón,hogy netérjen el a tárgytól.Például mond az hogy Ezt megbeszéltük és akár kettőt is hozok.Ha meg elmész neki akkor neki van nyert ügye mert azt érzi tudat alatt hogy ő vezet és esélyed nemlesz.De fel a fejjel ne add fel.Én is áttéltem márt ilyet :D
13/20 beetlejuice válasza:
Hát, ahhoz, hogy ő legyen számodra az igazi, ahhoz neki is azt kéne éreznie, hogy neki pedig te vagy az.
Arra pedig, hogy adja esetleg alád a lovat az lehet a magyarázat, hogy valahol pedig az ő hiúságát meg legyezgeti az, hogy te tepersz utána.
15/20 anonim válasza:
# 12 én úgy vettem, hogy ezen már túl vannak, és ott mondta a lány, hogy nem szeretne többet
16/20 anonim válasza:
15 Gondoltam mondjuk én is rá de szerintem nemadta teljesen magát, nekem valahogy ez a dolog jött le :)
17/20 anonim válasza:
Figyelj, őszinte leszek.Ha hat évig futottál utána és mindvégig úgy gondolta, hogy csak barátok lehettek, akkor ezen már nem igen változtathatsz.Írtad, hogy úgy csinál mintha adná alád a lovat.Hidd el, ha kellenél neki, nem húzta volna ezt 6 évig, egyik lány sem játszadozik ennyi ideig, szóval amit mondott, az úgy is van.
Jobb, ha keresel másik lányt, hidd el, könnyebben elfelejted a mostanit, ha már a másik lánnyal leszel.
Sajnálom
18/20 anonim válasza:
Lehet épp élvezte/élvezi,hogy futsz utána.. ( vannak ilyen csajok is ). Ha azt mondta nem tud többet elképzelni,mint barátság akkor szerintem hagyd..Lépj tovább :)
19/20 anonim válasza:
ha egyedül akarsz megöregedni akkor hajrá
20/20 anonim válasza:
nincs esélyed, és ha 6 éve hajtod jo hülye vagy! max egy hetet pazarolnák egy nö meghoditasara, ha nem jön össze akkor sztorno!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!