Fiúk, valaki ismerkedni? (lent. )
Figyelt kérdés
Sziasztok!:)
Ahol én lakom sajnos nincs sok normális srác mind homokos kis divat b*zik. Engem ez nagyon irritál és egyáltalán nem vonz..
Tudom nem valószínű hogy itt találok valakit de egy próbát meg ér:)
13-14-15 éves fiúk írjatok nyugodtan:)
Személyes dolgokat és képet privátban küldök:)
(Nem kérek megjegyzéseket mint például túl fiatal vagyok stb.. Tudom én is nem kell mondani de had döntsem el én:] És trollkodást sem kérek.)
2013. aug. 27. 10:52
1/6 anonim válasza:
Nem foglak azzal megbántani hogy túl fiatal vagy még egy párkapcsolathoz, ritka, de van olyan aki már érett rá ennyi idősen. Nem erről is lesz szó. Hanem ahhoz vagy még túl fiatal, hogy egy neten megismert sráccal kialakított kapcsolatot megtudj tartani úgy, ha még távkapcsolatról is szó van. Az én koromban is nehéz, nem még egy 13-14 éves lánynak. Sok szenvedéssel, viszont rengeteg örömmel járhat. De hát te tudod. :)
3/6 anonim válasza:
oké, küldhetsz egy képet ha gondolod! 15/F
4/6 anonim válasza:
Barátkozásról lehet szó? Abban benne lennék :)
6/6 A kérdező kommentje:
:) Első válaszoló köszönöm a választ és értem mit akartál ezzel mondani:)
És a 16 sincs kizárva:)
És barátkozni, ismerkedni, az majd kialakul:) Egyelőre csak megismerkedni
2013. aug. 27. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!