Szerintetek mikor van értelme udvarolni?
Abban az esetben érdemes szerintem udvarolni, ha elemtáris erővel vonzódsz a másik emberhez, és az maximálisan átlag fölötti intelligenciában, EQ-ban, és az összes emberség tekintetében.
Szerintem ekkor érdemes. Más esetben halott dolog.
semikor :D
Ha tetszel a lánynak ő úgy is odamegy hozzád vagy legyeskedik körülötted, ha meg nem tetszel neki akkor csinálhatsz te bármit akkor sem lesz semmi, ezért is nincs értelme az udvarlásnak, ez ilyen népbutító hülyeség, régen valamikor lehet, hogy így ment, de ma a jelenben tuti, hogy nem így van.
Ezt nem értem. Miért tetszik, ha mindneki csak dugja? Meg honnan tudod? Kukkoló vagy?
Ha úgy érzed, hogy olyan valakire akadtál, akinek érdemes és meg van a közös vonzalom is, akkor van értelme a dolognak.
Ha nem fogod érdekelni, nem foglalkozik veled, akkor nincs.
Az ember azért, a legszebb élőlény, mert képes a hibái után változni. - egyébként undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!