Miért akar mindenki csak képpel ismerkedni? 18/F
Figyelt kérdés
ki a szart érdekel egyből, hogy hogy néz ki amíg nem ismeri meg belülről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2013. aug. 26. 22:20
11/13 anonim válasza:
Na ezt énsem értem..szrintem is idegesítő ha egyből ezzel jönnek a pasik.. 16/L
12/13 anonim válasza:
ha dumálsz valakivel a neten felépítesz róla egy képet magadban és kíváncsi vagy egyez e a valósággal ha nem akkor már nem fogsz ugy tekinteni arra a személyre mert az nem ö akit elképzeltél,,szerintem ilyesmi van a háttérben
13/13 anonim válasza:
És ahhoz mit szólsz, hogy évekig szemeztem egy csajjal, de mindig volt valakim. Egyébként fullos, igazi cicababa. De már elköltözött innen viszonylag messze. A minap úgy jött ki a lépés hogy Pesten véletlenül megláttam, ott parkoltam ahol ő éppen várt valakit, és gondoltam nem megyek el mellette szó nélkül. Na azt a csalódást képzeld el, amikor ez a csaj kinyitotta a száját és valami iszonyat szar hangja volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!