Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk! Titeket mivel tud...

Fiuk! Titeket mivel tud meghoditani egy lany?

Figyelt kérdés

Elso sorban arra a szitura gondolok, amikor egy fiu meg egy lany regebb ota ismerik egymast futolag vagy csak facebookrol. De nem talalkoztak soha kettesben, nem is nagyon beszelgettek akkor sem amikor tobb emberrel voltak. Ilyenkor egy lany hogyan elegyedhet beszegetesbe a kiszemelttel? Gaznak talaljatok ha ir nektek facebookon egy csaj?

Ezekre es hasonlo kerdesekre varom a valaszokat! Nagyon koszi!

2013. aug. 25. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
nem tudom de én a lányokat hódítom meg nem pedig fordítva
2013. aug. 25. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem fordítva van a dolog?

Bocsika, megmondaná valaki melyik bolygóra szálltam le véletlenül?

2013. aug. 25. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz?a legtöbb fiú örülne ennek. ha mégse és leráz akkor tudod h. nem jössz be neki.ezzel hamar ki tudod deríteni h. kölcsönös e a tetszés.ha elkezdtetek beszélgetni akkor kérdezz felelekezz vele. így kideríthetsz dolgokat
2013. aug. 25. 23:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Hopp ugy latszik rosszul fogalmaztam, ugy ertem mivel lehet felkelteni egy fiu erdeklodeset?
2013. aug. 25. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja , akkor a földön vagyok.
2013. aug. 26. 00:07
 6/8 anonim válasza:
minden csajnak megvan a saját taktikája valaki úgy kezdi hogy olyanokat mond amivel a faszinak a szexuális érdeklődése feléled és ha ilyen témát hoz fel az hatással van a srácra az biztos
2013. aug. 27. 03:39
 7/8 anonim ***** válasza:
És szerinted milyen lány az, aki szexuális dumával hódítja meg a fiúkat?
2013. aug. 27. 09:21
 8/8 anonim válasza:
r*****banc de nem, de tulnyomóan vannak már :D
2013. aug. 27. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!