Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet a legjobban egy lányt meghódítani?
Dagadt tárca, csillogó új kocsi...
Attól függ, milyen a lány, ezt így nem lehet megmondani, mert "egyéniségek" vannak a mai világban kérem szépen, a csokor virág és a kedves szavak már nem elég általánosságban mindenkinek :)
agyam dobom el ettől a helyes pasizástól.
akik nekem tetszettek, helyesnek találtam őket, egy csomót közülük a legjobb barátnőm lerondázott. és ez fordítva is megesett, sosem volt még hasonló sem az ízlésünk. olyan is volt, hogy nem tartottam valakit jóképűnek, mégis vonzódtam hozzá.
nem vagyunk egyformák, de a kedvesség, ápoltság elég ritkán számít mínuszpontnak a lányoknál..
Általánosságban azért el lehet mondani hogy ki a helyes és ki nem.Például nem hinném hogy bárki is lerondázná Brad Pitt-et vagy George Cloney-t
A kedvességről meg annyit hogy nem véletlenül panaszkodik például itt annyi lány hogy milyen szemét a párjuk.A valós életben szintén ezt látom hogy nem azok mellett tartanak ki a csajok akik kedvesek és normálisak
nekem még egy Brad Pitt, vagy George Clooney hasonmásom se volt.
voltam úgy fiúval egy évig, hogy annyit tudtam csak mondani rá, hogy aranyos, na meg hogy nekem tetszik. tényleg nem volt jóképű, de a fentebb általam már leírt tulajdonságok mindegyikével rendelkezett, ami kompenzálta az arcberendezését.
Nyílván minden lánynak van egy elvárása a külsővel kapcsolatban. Ez fontos szempont.
Belsőleg nálam fontos a kedvesség, nem szeretem a bunkó pasikat. Tudjak vele nevetni, de ha olyan a helyzet akkor lehessen vele komolyan is beszélni és ne féljek neki elmondani valamit. Érezzem a törődést, ezalatt nem arra gondolok, hogy minden nap halmozzon el ajándékokkal, mert nem az a fontos, hanem többet ér például, ha azt mondja, hogy szeret. A fiúknak is vannak elvárásai egy lánnyal szemben, de egyik fél se várjon el olyat a másiktól, ami merőben más, mint az ő személyisége.
Személy szerint ha kölcsönös a vonzalom akár csak egy kicsit is, akkor engem nem nehéz meghódítani. Ha valakivel tudok beszélgetni és megismerjük egymást, az már jó. Sokan vannak akik szépeket mondanak egy lánynak stb. Ez is jó, de csak akkor, ha a fiú komolyan is gondolja azt amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!