Csajok! Egy fiatal, jóképű, nem nagyképű fogorvos mennyire jön be nektek? Mennyire számít jó pasinak szerintetek és miért?
#8 szóval szerinted mindegy, hogy valaki utcaseprő vagy orvos? szerintem aki normálisan el tudja tartani a családját, arra máris jobb pasiként gondolsz.
#9 szerintem aki elvégez egy orvosi egyetemet, az már azért büszke lehet magára. úgy hallottam nem olyan könnyű. te "mire vagy annyira nagyra magaddal?" arra, hogy még helyesen sem tudsz írni? :D
egyébként most fogok érettségizni és gondolkozom hova jelentkezzek és érdekelt volna ebből a szemszögből is a dolog. ezért is írtam, hogy nem ismerkedek, gondolom kicsit félreérthető volt.
viszont az érdekes, hogy mindenki itt próbálja kiélni a frusztráltságát :D én csak feltettem egy kérdést, amire szerettem volna értelmes választ kapni, de persze egyből le kell húzni az embert... mert máshol nem tudja kiélni magát XD
köszi (az értelmes) válaszokat megint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!