Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szerezzem meg ha van...

Hogyan szerezzem meg ha van pasija?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval vagy két hete megismertem egy csodás leányzót egy fesztiválon. Nagyon jól elbeszélgettünk sok közös dolog van bennünk és az életbeli felfogásunk is eléggé egy hullám hosszon van. De kiderült hogy van barátja pár hónapja, viszont elég ritkán találkoznak mint az kiderült. Azóta kétszer találkoztunk (elhívtam kávézóba, nem akart jönni a barátja miatt stb, de aztán csak rá tudtam venni) beszélgetünk majdnem minden nap. És további "találkozókat" beszélek meg vele :)

Úgy érzem kicsit ő is vonzódik hozzám, de nagyon mondja hogy ő nem csalja meg a barátját, stb....

Viszont nekem nagyon megtetszett ennyire eddig rajta kívül csak két csaj tetszett még, de ők már múlt... :)

A probléma az hogy van köztünk 6 év kor külömbség :S

annyira nem zavar, csak az hogy fiatal és lehet hogy elég komolytalan szétszórt.. de ahhoz majd még jobban meg kell ismernem :)

Tehát segítségeteket szeretném kérni, amennyiben valaki tud is, nem csak "pofázni", hogyan "nyerhetném" el hogy

velem legyen??!!! :DD

2013. aug. 25. 21:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem szép dolog más kapcsolatát szétúrni már bocsi :$
2013. aug. 25. 21:59
 2/20 anonim ***** válasza:

Hasonló dilemmában voltam.

Annyiban, hogy az a csaj, aki nekem tetszik, foglalt.

Hát, ha ő nem akarja, nem történik semmi.

Így ha kellesz neki, akkor jelezni fogja, ha nem, akkor bármit teszel, nem fogsz kelleni neki.

2013. aug. 25. 22:01
 3/20 anonim ***** válasza:
Az elsonek igaza van a csavo helyeben nagyon elkapnalak
2013. aug. 25. 22:01
 4/20 A kérdező kommentje:
azt mondta a csaj, hogy ő nem szerelmes belé, és mivel egész nyáron vagy 4-5-ször találkoztak.... csak ezért is jutott eszembe ez az egész... ha "normális párkapcsolatban" élne egyértelmű, hogy nem tennék semmit... :) (szerintem így azért nem olyan "durva")
2013. aug. 25. 22:04
 5/20 anonim ***** válasza:
Derítsd ki, hogy mit érez a barátja iránt. Ha már nem a régi a lángolás, és esetleg ő is kifelé kacsintgat, akkor van esélyed. Mondd meg neki, hogy kellene neked, de amíg együtt vannak, addig tiszteletben tartod a kapcsolatukat. Egyébként szerintem (bár ezért meg fognak kövezni) csak olyan kapcsolatot lehet szétrombolni, ami eleve nem stabil, és ha a lány nem akar tőled semmit (márpedig valószínűleg tudja, hogy te többet szeretnél tőle), akkor mégis mi a francért találkozik veled? Finoman közölheted vele, hogy többet szeretnél tőle alkalomadtán, de csak akkor tisztességes, ha már szakítottak, elmondani meg jogod van, hogy többet érzel iránta barátságnál.
2013. aug. 25. 22:06
 6/20 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben vagyok én is :) A csávója egy lúzer és meg sem érdemli a lányt, nem foglalkozik vele, ha ő nem, akkor majd én. Ha nem én "nyúlom le" a lányt, le fogja más, akkor már miért ne én? Amúgy biztos nem szereti annyira, ha hajlandó volt találkozni veled.
2013. aug. 25. 22:06
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fa*z? Talán a pasi tulajdona a lány? Vagy mit pampogtok itt, ba*omarcúak...

1) a lány egy k**va, és belemegy veled a dologba.

2) A lány nem szereti a barátját, belemegy veled a dologba.

3) A lány jobbnak talál téged, mint a barátját, belemegy a dologba.

4) Nem jön veled össze, marad a barátjánál.

Felejtsük már el, hogy széttúrni egy kapcsolatot ilyen meg olyan dolog. Ha egy kapcsolat egy harmadik fél miatt szétszakad, annak oka van. A fent felvázolt okok mégpedig... Mindig az erősebb kutya ba**ik. Sok sikert.

2013. aug. 25. 22:07
 8/20 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban mint a pasija!
2013. aug. 25. 22:08
 9/20 anonim válasza:
Sürgősen felejtsd el! Mocskos, undorító dolog belemászni két ember kapcsolatába! Hagyd őket békén. Ha meg nem olyan jó a kapcsolatuk,akkor majd szakítanak vagy nem. De akkig maradj ki belőle.
2013. aug. 25. 22:13
 10/20 anonim válasza:
addig*
2013. aug. 25. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!