Van egy lány a suliban, nagyon tetszik, hogyan szólítsam meg?
Figyelt kérdés
Gondban vagyok a kezdeti lépésekkel, sosem volt ilyenben részem. : )
Minden tanítási napon láttam. Igazából miatta várom a következő tanévet. : )
2013. aug. 25. 20:38
11/19 A kérdező kommentje:
#5 szerintem erre a szövegre nem lenne vevő, de csak a te kedvedért megpróbálom! :D
2013. aug. 25. 20:44
12/19 anonim válasza:
normálisan menj oda hozzá amikor úgylátod h. itt az idő menj oda és mond neki h. szia és ha őis aztmondja h. szia akkor kérdezd meg hogy van satöbbi.
13/19 A kérdező kommentje:
#12 megpróbálom
Igazából attól félek, hogy ne legyek égő a többi osztálytárs között, nehogy lepattintson.
2013. aug. 25. 20:47
14/19 anonim válasza:
Nem tudhatod lehet, hogy PONT amiatt jönnél össze amit az #5 -ös leírt :D:D:D
15/19 anonim válasza:
Hát ha nem akarsz beégni, akkor szerintem ne az ötös választ próbáld ki, inkább menj oda köszönj neki és kérdezd meg tőle, hogy nem-e vele cserélted össze a törölköződet az uszodában, majd találj ki valami vicces sztorit arról, hogyan veszítetted el a törölköződet. Persze kérdezz tőle, ne csak te beszélj végig!
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket!
Még vevő vagyok néhány ötletre. :D
2013. aug. 27. 15:25
18/19 anonim válasza:
Szólítsd le nyugodtan, vagy írj rá facebookon,aztán majd alakül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!