Lányok, miért olyan nagy gond, ha egy fiú inkább aranyosb, bájos, cuki, kisfiús, mint férfias, nagy dagab?
ööö gond? valahogy a másik oldal meg folyton arra panaszkodik, hogy a csajok kis b*zikkal járkálnak mostanában, akik olyanok akiket leírsz, csak nyilván más szót használ a konkurencia :)
úgy látom valahol igazuk van, mert tényleg ilyenekkel járnak a legjobb fiatal csajok
olyat viszont láttam, hogy a fiú csak aranyosnak gondolta magát, amúgy hiába volt cuki, mert rém szörnyű volt a természete és ezért nem is lett bnője.
"Állítólag a lányok kevésbé nézik a külsőt, mégis úgy tűnik, a többség nem bírja elfogadni, hogy egy fiú alacsony meg aranyos pici és nem egy nagy darab benga állat úgymond."
na jó, amit írtam az is abból fakad inkább, h. a külsőt nézik, mert a vékony, cuki és helyes fiúkkal jönnek össze akik általában követik a divatot
Én múltkor learanyosoztam egy fiút, ami nem esett túl jól neki. :D Pedig ő akkor is az, és ennek ellenére kell nekem, és ha majd hajlandó lesz lépést tenni felém, férfiasnak is fogom nevezni.. :D
De mi számít alacsonynak? Én mindig magas 180 cm-s fiúkat nézegettem, most ez a srác 174, azt hiszem.
Van magas oszt.társam, akit leszarnak a lányok, vam törpe ismerősöm, akit imádnak.
Miért lenne gond? Momentán a srác aki bejön,akkora mint én (170 cm),vékony (63 kg körül) de izmos,szálkás mert sportol,szakálla van és attól hogy aranyos a pofija még férfias is és elolvadok tőle :D
19/L
Nem értem, miért kell ezeket különválogatni, mert esetleg ott van a gond, hogy az aranyos fiú férfias is akar lenni és a kettőt különbontogatja. Mert azt hiszi, hogy a férfias az a nagy, erős, markáns, komoly, komor, aranyos meg csak a nő lehet.
Ha tudnák, hogy a nők a lelkük mélyén néha azt a nagy, komoly férfit is tök cukinak, meg kisfiúsnak látják! :PP
viszont az őskori genetikánkkal élünk a jelenkorban... és ez nem vicc
gyúrd ki magad, tömegnövelj
"viszont az őskori genetikánkkal élünk a jelenkorban... és ez nem vicc
gyúrd ki magad, tömegnövelj"
Ja, talán ha az izomagyúak nem panaszkodnának arra folyton, hogy a nők kis b**zikkal jönnek össze manapság + nem akarnák megfélemlíteni, elnyomni ezeket, minden másképp festene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!