Lesz valami belőlünk? ://
@Norad
Ebben ne legyél olyan biztos. Simán lehet, hogy csak fél lépni, és pont ezért ad kétértelmű jeleket.
@kérdező
Amint olyan helyzet adódik (belül érezni fogod, bízz bennem), akkor habozás nélkül csókold meg.
azért egy 20 éves sráctól szerintem bőven elvárható hogy ha kellenél neki valamilyen módon már jelezte volna. Nem lehet mindent a félénkségre fogni.
tehát csak barát, és innen mondom: holtbiztos.
@Norad
Erre én is tökéletes ellenpélda vagyok, 21 éves koromig semmit sem mertem csinálni, de szép lassan fejlesztgettem magam, és azóta egy 4 hónapos kapcsolatom van (22,5 vagyok).
hát én 20 évesen még lányokkal alig... de kb 24évesen (még nagyon kezdöként) kb. ugyanezt 'játszottam' egy korombeli lánnyal és én bizony nem mertem lépni.
Csak évekkel utána visszagondolva jöttem rá, hogy vszinü szimpi voltam neki, adott is jeleket, csak nem olyan brutálisan, én csak barátkozásnak véltem. Ha letámadott volna talán már másnap... ja, de Te még underage vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!