Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lesz valami belőlünk? ://

Lesz valami belőlünk? ://

Figyelt kérdés
Van egy fiú most az életemben már kb fél éve én 16 vagyok ő 20. Most a 6. hónap felé beleszerelmesedtem. Nagyon, és nemtudom ő mit érezhet. Keveset találkozunk mert dolgozik de amikor ideje van akkor vagy velem beszélget vagy találkozunk. Olvastam pár dolgot mikor találkoztunk sokszor túrt bele a hajába birizgálta a nyakát, azt olvastam hogy ez azt jelenti hogy tetszem neki. Szeretnék vele összejönni de sokszor kétértelmű jeleket ad.. Elmondanám neki kezdeményeznék de facebookon keresztül milyen lenne?:S Segítség! Mit tehetnék?

2013. aug. 24. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A következő randin elétoppansz, és dülőre viszed az ügyet, hogy ne tudjon kibujni belőle, és befejeződjön a szórakozása veled.
2013. aug. 24. 21:25
 2/14 anonim ***** válasza:
gondolom ha akart volna valamit fél év alatt 20 évesen már csak kitálalt volna....csak barát semmi több
2013. aug. 24. 21:25
 3/14 anonim válasza:
Én a helyedben egyértelmű jelzéseket adnék felé, aztán meglátnám veszi-e a lapot vagy semlegesen áll a dologhoz. Én látok rá esélyt, hiszen mint írtad, amikor ideje van veled foglalkozik.
2013. aug. 24. 21:37
 4/14 anonim ***** válasza:

@Norad

Ebben ne legyél olyan biztos. Simán lehet, hogy csak fél lépni, és pont ezért ad kétértelmű jeleket.

@kérdező

Amint olyan helyzet adódik (belül érezni fogod, bízz bennem), akkor habozás nélkül csókold meg.

2013. aug. 24. 21:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Norad ha nem ismerném a srácot igazat adnék neked... Eléggé félénk srác és olyan típus aki nem ugrik bele minden kapcsolatba rögtön hanem először tényleg megismeri a másik embert. Gondolom ez egy olyan dolog miatt lehet ami még régebben történt vele és emiatt úgy érzi hogy nem ad minden embernek meg mindent amire vágynak. Tényleg köszönöm, erre gondoltam én is hogy találkozásnál pl. megfogom a kezét és magamhoz húzom hogy erre mit reagál. Azt gondolom én is hogy fél kezdeményezni. :)
2013. aug. 24. 22:25
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Be fogtok bábozódni, és reptoid lesz belőletek.
2013. aug. 25. 01:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Kösz az értelmes választ, drága!:*
2013. aug. 25. 09:06
 8/14 anonim ***** válasza:

azért egy 20 éves sráctól szerintem bőven elvárható hogy ha kellenél neki valamilyen módon már jelezte volna. Nem lehet mindent a félénkségre fogni.

tehát csak barát, és innen mondom: holtbiztos.

2013. aug. 25. 12:34
 9/14 anonim ***** válasza:

@Norad

Erre én is tökéletes ellenpélda vagyok, 21 éves koromig semmit sem mertem csinálni, de szép lassan fejlesztgettem magam, és azóta egy 4 hónapos kapcsolatom van (22,5 vagyok).

2013. aug. 25. 13:10
 10/14 anonim ***** válasza:

hát én 20 évesen még lányokkal alig... de kb 24évesen (még nagyon kezdöként) kb. ugyanezt 'játszottam' egy korombeli lánnyal és én bizony nem mertem lépni.

Csak évekkel utána visszagondolva jöttem rá, hogy vszinü szimpi voltam neki, adott is jeleket, csak nem olyan brutálisan, én csak barátkozásnak véltem. Ha letámadott volna talán már másnap... ja, de Te még underage vagy:)

2013. aug. 25. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!