Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek abba a buliba ahol ott lesz az a srác akivel pár napja randiztam de nem lett belőlünk semmi? Abból gondolom hogy nem lesz semmi, mert azóta nem keresett. (5napja volt a tali) Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mások azt mondják menjek de valalmi visszatart, nem akarom rosszul érezni magam a buliba, nekem ciki ez az egész!Nekem tetszik ez a fiú!2009. ápr. 9. 22:18
1/7 anonim válasza:
Figyelj, ha nem akarsz menni, akkor ne menj, mert rosszab még 1szer csalódni
2/7 anonim válasza:
Elmész, legföljebb nem foglalkozol vele, vagy közömbös leszel. Nehogy már miatta hagyj ki egy jó bulit! Aztán meg kitudja, lehet, h oda megy hozzád, és mégiscsak lesz vmi :)
3/7 anonim válasza:
ha nemlesz semmi, max leiszod magad. :D nade viccet félretéve, én elmennék a helyedben. ;)
4/7 anonim válasza:
Én se foglalkoznék a sráccal. így va, nehogy már kihagyj egy jó bulit, csak mert ő ott van. flörtölj mással, majd jól megpukkad.
5/7 anonim válasza:
Szerintem menj el. A sráccal nem kell foglalkozni, lesz ott más is bőven... Ha nem foglalkozol vele, és elengeded magad a barátaid mellett, akkor jól fogod érezni magad. De ahhoz az kell, hogy tényleg ne törődj vele.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2009. ápr. 10. 08:50
7/7 anonim válasza:
Perszehogy!!! Kicsípni magad, hadd lássa mit szalasztott!! Höh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!