Valaki ismerkedni? 26N
Kérném hogy csak nálam idősebb, vagy egykorú férfiak írjanak. Köszönöm.
Kérném ezenkívül, hogy 100% keresztény magyarok írjanak, mert a többieket a családom a halálba kergetné. Köszönöm a megértést.
100%-os magyar nemigen létezik, mert az évszázadok során a magyarok a Kárpát-medence területén románokkal, németekkel, szlávokkal, tótokkal, ruténekkel, stb. keveredtek és mi mindannyian az említettek leszármazottai vagyunk. Ahhoz, hogy bárki százalékos kimutatást tudjon adni Neked származásáról, minimum egy komplett családfakimutatással kellene rendelkeznie. A 100%-os keresztényiség mit jelent? Hányadíz felmenőig kéri a családod? Te is ilyen párkapcsolati közös boldogság szempontjából jelentéktelen dolgok alapján szeretnél párt találni, vagy ez inkább a családod elvárása?
Én nem sokkal vagyok idősebb Nálad. Budapesti is vagyok, állampolgárságom alapján magyar, szüleim döntésével és a beleegyezésem nélkül születésem után nem sokkal meg lettem keresztelve. Úgyhogy ezek alapján akár passzolhatnék is az igényrendszeredbe. A válaszom mégis az, hogy nem. A családod nagyon megkeseríti az életed. Jó ez Neked?
Én magyar vagyok és katolikus pap, ahogy az édesapám és az ő édesapja is az volt :)
A viccet félretéve próbálj meg a templomba járók közül ismerkedni, ha ennyire fontos a vallás. Gondolom mindig ugyanoda mész misére/istentiszteletre, ezért javaslom, hogy keress fel más helyeket is, hátha összefutsz valakivel, aki számodra értékes lehet.
Nagyjából minden paraméter igaz rám (az, hogy hány % keresztény, el lehetne vitatkozni, de a többi igen), de az biztos, hogy egyik nővel sem várnék a házasságig. Szóval ha Neked a 100% keresztény ezt (is) jelenti, akkor bukó, egyébként beszélgethetünk. (Senkit nem akarok az első vagy a 3. randin megdönteni, tisztelem az elveket, de mindennek van határa).
(27, Bp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!