Valaki ismerkedni? 26N
Figyelt kérdés
Kérném hogy csak nálam idősebb, vagy egykorú férfiak írjanak. Köszönöm.
Kérném ezenkívül, hogy 100% keresztény magyarok írjanak, mert a többieket a családom a halálba kergetné. Köszönöm a megértést.
2013. aug. 23. 01:24
1/14 anonim válasza:
én fiatalabb vagyok, mégis írtam
#yolo
2/14 anonim válasza:
Olyan idős vagyok mint te, és normális, egyedülálló srác. Ha gondolod, írj rám.
3/14 anonim válasza:
Túl öreg vagy, nem magyarországon lakom és hindu vagyok. Francba, pedig majdnem :(
4/14 A kérdező kommentje:
Az lemaradt: Budapesti vagyok.
2013. aug. 23. 01:29
5/14 anonim válasza:
akkor én most egy huligán vagyok :D?
20/f és nem vagyok vallásos
6/14 anonim válasza:
21 F, megkeresztelkedtem, állítólag keresztény vagyok, de nem vagyok vallásos. Sajnálom
7/14 anonim válasza:
Katolikus,vagy református keresztény?Azért nem mindegy szerintem.
Mondjuk én fiatalabb vagyok nálad,de azt meg nem mondanád.:D
8/14 anonim válasza:
Én is fiatalabb vagyok, de legalább keresztény és magyar, ez áll a személyimen is. http://www.youtube.com/watch?v=uK5nYWfAgnU Látod, kereszt apa csak keresztény lehet.
9/14 anonim válasza:
Én pedig tökéletesen beleillek a paraméterekbe(halál komolyan!), de engem meg Te nem érdekelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!