Mit tegyek hogy ne így gondolkodjak?
Figyelt kérdés
Tipikus szőke kék szemű lány vagyok aki állandóan mosolyog és mindenkit elvarázsol. Bármilyen társaságba kerülök biztos minden fiú oda lesz értem egy fél óra alatt, DE egyszerűen nem tudok párkapcsolatot kialakítani egyikkel sem, mert nem bízom magamban.
Tudom, hogy jó adottságaim vannak mégis úgy gondolom, hogy minden más lány jobb nálam és ha összejövök egy fiúval akkor tuti, hogy lelécelne tőlem, mert talál jobbat.
Mit tehetnék ez ellen? Ha lenne barátom akkor is biztos egy nagy féltékenységi bomba lennék, mert tudnám, hogy minden lány jobb nálam és..hát a jobbért persze hogy elhagy és ezt a féltékenységet el szeretném kerülni.
2013. aug. 22. 23:17
1/5 anonim válasza:
Hát bízz magadban, ha meg összejössz valakivel, akkor vésd az eszedbe, hogy ő szeret és nem hagy el senkiért. Máris nem leszel annyira féltékeny. Kis féltékenység meg van mind2 fél részéről szerintem. De ne is gondolj ilyenre, hogy más jobb nálad és elhagynak másért.
2/5 anonim válasza:
naigen ugyanez a helyzet sot en egy barna haju barna szemu atlagos senki vagyok...
4/5 anonim válasza:
Ja max a szüzeket meg a gyerekeket varázsolod mind el.
5/5 anonim válasza:
Mi okod lenne a bizalmatlanságra? Valószínűleg egyikük se hagyna el ha TÉNYLEG így beléd zúgnak. Ha meg mégis, akkor túlteszed magad rajta előbb utóbb, és találsz egy jobbat aki TÉNYLEG szeret. Vesztenivalód nincs, legrosszabb esetben is tapasztalsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!