Lehet valaki szerelmes olyan valakibe, akivel még nem találkozott, csak beszélgettek, leveleztek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 21:28
11/24 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem is nagyon tetszik egy pasi, egy ideig azt hittem, hogy beleszerettem (mi is csak neten beszéltünk, kétszer találkoztunk eddig, a szívem mindvégig a torkomban volt, alig várom a köv. találkozást amúgy :D). De nem. Hisz nem ismerem, csak "kitaláltam" magamnak a személyiségét. Remélem érthető :)
12/24 anonim válasza:
7-es vagyok: Nem azt mondom, hogy hazudnak, de a rossz tulajdonságokat nem hangoztatják, amik az első találkozáskor hamar előbukkannak. Ahogy írták, a kisugárzás nem jön át neten keresztül. És akkor hiába a sok szívecske, meg szép szó.
13/24 A kérdező kommentje:
jaa, nem volt semmi szívecske vagy szép szó, csak tetszik őmaga.
2013. aug. 22. 22:04
15/24 anonim válasza:
ilyenek szoktak szüzen meghal.i
16/24 A kérdező kommentje:
#15 Miért is? Az, hogy odaböksz egy mondatot (ami mellesleg nem is válasz a kérdésre), de érvekkel nem támasztod alá semmilyen szinten, de meg se próbálod, az meg arra enged következtetni, hogy az IQ-d valahol 95 alatt van (ami nem baj egyáltalán, csak épp semmi hasznosat nem fogsz csinálni életed során vele).
2013. aug. 22. 22:18
17/24 anonim válasza:
az iqmról ne beszéljünk mert magasan a tiéd felett van szerintem ! egy középkategóriás cég igazgatója vagyok amugy mindezt 29 évesen! szerinted ez normális hogy neten leszel szerelmes és nem is találkoztok? tapasztalatból mondom hogy így sosem lesz barátnőd! rengeteg ilyenről hallottm már, nincs értelme hidd el! üdv.
18/24 anonim válasza:
Én belezúgtam egy csajba, mikor képet mutatott magáról. Annyira de annyira az esetem. Aztán hajnalokig skype-oltunk, majd találkoztunk és teljesen olyan volt, mint ahogyan képzeltem. Egy hibája volt, hogy élőben nagyon visszafogott...
19/24 A kérdező kommentje:
#18 ühümm, köszi a választ!
2013. aug. 23. 20:29
20/24 anonim válasza:
Csak vigyázz kivel levelezgetsz, mert a túlóldalt lehet egy kiéhezett 50-es ül, egy 2 hetes alsónadrágban, és csak a pilanatra vár...
Egyébként sztem nem. Lehet melengeti a pici lelki világod, h van egy ember, akivel kajak megértitek egymást, és jót beszéltek, de ez még nem szerelem. (Nálam)
Azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!