25+ pasik! Mennyire jó, ha egy nőnek babaarca van?
Figyelt kérdés
Vagy fiatalabbnak néz ki a koránál. Sokan mondták már, hogy nem kezdenének ilyen nővel. (Kort is írjatok)2013. aug. 22. 12:22
2/7 anonim válasza:
Dehogynem , sőt . pláne ha még szereti is a babaarcát összepiszkolni. Nekem nagy vágyam lenne. .30.
3/7 anonim válasza:
attól függ, küld képet és megmodom :)
4/7 anonim válasza:
Attól függ mire kell gondolni, lehet teljesen rendben is, így nehéz dönteni, amúgy is minden relatív. Szerintem akik azt mondták, hogy nem kezdenének veled, azoknak egyszerűen nem jössz be és ennyi. Ebből még nem lehet levonni a tanulságot, hogy az átlag 25 felettieknek, nem jössz be, mert mindenkinek más az ízlése. 27f
5/7 anonim válasza:
minden férfi vonzódik a neoténiás jellegekhez, főleg ha az arcon van (magyarán babaarcod van), a modelleknek az arcszerkezete egy átlagos 8 éve kislányéval egyezik meg
forrás: Bereckei Tamás -Evolúciós pszichológia
F19
6/7 Bummer válasza:
Vonzó tud lenni egy szintig. De nekem már egy ideje igazából az fontos, hogy "természetes" és ne mű legyen.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!