Pasik! Mennyire hátrány nálatok, ha egy lánynak nem túl szép az arcbőre? (részletek lennt)
Figyelt kérdés
Ezalatt nem az igénytelenséget értem, de nekem sajnos elég pattanásos, zsíros bőröm van. Kísérletezek különféle termékekkel, hol javul, hol nincs változás. Persze alapozóval és társaival nagyjából eltűntethető. Az lenne a kérdésem, hogy nálatok ez ismerkedésnél mennyire számít?2013. aug. 19. 14:50
1/10 anonim válasza:
Próbálj a bőrgyógyásszal Roaccutan nevű gyógyszert felíratni. Az nekem is segített ezzel kapcsolatban.
Egyébként nem hátrány, ha mellette más kvalitásai elérik a küszöböt.
2/10 anonim válasza:
nem hátrány
az egész Nő számít!!!
3/10 anonim válasza:
Nálam nem ezen múlik, hogy összejövök-e valakivel.
4/10 anonim válasza:
Nem ez alapján fogok mérlegelni.
5/10 anonim válasza:
Nekem van egy o. társam, akinek szintén elég problémás a bőre. Alapozót ken magára minden nap, de így is eléggé látszanak a pattanásai. Ennek ellenére van barátja. Szóval, ez szerintem nem számít hátránynak.
6/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem hátrány, csak ne hanyagold el a többi testrészed (és itt nem feltétlen a lenti részt értem ) :)))
20F
8/10 anonim válasza:
ne legyen már mindenki álszent. ne mondjátok, hogy nem hátrány. az arcát folyamatosan látod a csajnak, ne mondjátok nekem, hogy ha van 2 csaj egymás mellett, egyiknek szép a bőre a másiknak meg pattanásos, akkor teljesen mindegy mert a nőt egészben kell nézni meg blablabla. meg mikor meg akarod puszilni és nézed hogy hova add a puszit... ne haragudj ezt nem bunkóságból írtam. csak én úgy gondolom sokkal jobb neked egy őszinte válasz itt, mint aztán a sok pofára esés. egyébként meg menj el bőrgyógyászhoz, tudnak segíteni. lehet, hogy az étrendeden kell változtatni, lehet hogy csak serdülsz, nem ismerlek, de a lényeg, hogy meg tudod oldani.
9/10 anonim válasza:
A 6-ik válaszoló vagyok, igenis lehet szép a leányzó, még ha pattanásos is (de ez nagyban függ a lány egészétől). Mert vannak olyanok, hogy hiába szép az arcbőre, összességében nem túl szép, viszont van olyan is, aki ennek ellenére is gyönyörű. Szóval fel a fejjel kedves kérdező :)
20F
10/10 mona0116 válasza:
Szia! 23 eves lany vagyok, de amikor kamaszodtam nekem is pattanasos volt az arcom. Ettol fuggetlenul soha nem utasitott el egy srac sem. Nekem peldaul magatol elmult. Az a lenyeg hpgy ne idegeskedj emmiatt. Egyreszt az idegeskedestol meg tobb patid is lehet, masreszt egy magabiztos-de nem nagykepu!- lany/no szerintem sokkal vonzobb az ellenkezo nem szemeben.Fel a fejjel! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!