Nagyon vissza taszító amikor egy fiú depressziós?
Figyelt kérdés
LányoK!
Nagyon vissza taszító amikor egy fiú depressziós?
17/F
2013. aug. 21. 19:57
11/17 anonim válasza:
a lehangoláson kívűl mi visszataszító még az ilyenekben?
12/17 anonim válasza:
de vicces :D
épp a kérdés után látok a rajzfilmben ilyet
"jellemző kifejezései:
- "nem akarok dolgozni." mondta 138 szor
- "nem érdekel" mondta 1025 ször
- "meg akarok halni" mondta számtalanszor "
már kezdem érteni mi a depresszióban a visszataszító :D
13/17 anonim válasza:
Számomra az visszataszító, hogy folyton magát sajnáltatja, plusz érzelmileg labilis, az ilyenek szoktak öngyilkossággal fenyegetőzni, ha el akarod hagyni őket, stb. Szerintem ez szánalmas, és nem látok az ilyenekben semmi férfiasat.
Persze ez nem kivédhető dolog, de ha rendesen kezelve van, akkor csak ritkán jöhet elő és azt el lehet fogadni. Akkor gáz, ha kb. folyamatosan ez van.
14/17 A kérdező kommentje:
nem fenyegetőzök soha semmivel..kinőttem abból. Ott már baj van ha valaki azzal tart magamellett valakit..
2013. aug. 22. 00:02
15/17 anonim válasza:
kezdem kapisgálni akkor de az érzelmileg labilis dolgot kifejtenéd? sok minden lehet és szeretném tudni ebben az esetben mire gondoltál.
16/17 A kérdező kommentje:
Hát, sokszor..nagyon sokszor könnyen változnak az érzelmeim..volt hogy anyámék iránt semmit se éreztem pl...mikor mi
2013. aug. 22. 00:50
17/17 anonim válasza:
Én is Depressziós vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!