Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elhívnék egy lányt kajálni,...

Elhívnék egy lányt kajálni, és lecsót ennénk!? A lányok szeretik a lecsót?

Figyelt kérdés

igen

nem

2013. aug. 21. 13:48
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
:DD
2013. aug. 21. 14:50
 22/36 anonim ***** válasza:
én ma pont azt főztem és lefogadom, hogy jobban főzök, mint Te ;)
2013. aug. 21. 15:05
 23/36 anonim ***** válasza:

"Nem tipikus randis kaja..ha a pasi ilyen kaját tolna az orrom alá úgy ráborítanám a fejére ahogy illik."

Akkor ezek szerint, ha a pasi a randira saját kezével főz neked, de az nem "tipikus randis kaja" te így hálálnád meg? Most tényleg én vagyok a hülye? Nem a nők szokták egyfolytában emlegetni, hogy a gesztus számít, vagy mi a fuck? Eleve mi egy tipikus randis kaja? Már arra is van protokoll, hogy a csaj "cak egy cajátát" eszik?

Egyébként meg megértem a kérdezőt, mert eddig 8 értékelhető válaszból 5 kategorikus nem volt arra nézve, hogy szereti e a lecsót. Engem is érdekelne, mi is olyan rossz abban az ételben?

2013. aug. 21. 15:05
 24/36 anonim ***** válasza:

17-es vagyok

Valóban a szándék a lényeg de a legtöbb lány (már az én környezetemben) nem eszi meg a lecsót bármennyire is értékeli a gesztust. Inkább dobjon össze egy salátát vagy vegyen egy doboz kockasajtot kenyérrel minthogy magamba erőszakoljam a lecsót ha egyszer nem szeretem.

2013. aug. 21. 15:13
 25/36 A kérdező kommentje:
:(
2013. aug. 21. 15:21
 26/36 anonim ***** válasza:

# 17

a kaja árát + az önbizalmam eszmei értékét!! :-)

2013. aug. 21. 15:39
 27/36 anonim ***** válasza:
Na így már korrekt a vélemény, ha nem szereted, ne edd meg. De akkor is lehet azt mondani, hogy baromi kedves, nagyon jól esett, de képtelen vagy magadba tuszkolni, nem azt, hogy a fejére borítod :).
2013. aug. 21. 15:49
 28/36 anonim ***** válasza:
Én imádom a lecsót, sokkal szívesebben ennék azt, mint például salátát. Csak sajnos nem ehetek olajban készített ételeket, ezért csak a gesztust értékelném, de sajnos megenni nem tudnám :(
2013. aug. 21. 15:56
 29/36 anonim ***** válasza:

26# Miért fizettetnéd ki a kaja árát? Te hívtál meg, a te költségeid :P

27# Képletesen értettem a fejre borítós dolgot;)

2013. aug. 21. 15:56
 30/36 anonim ***** válasza:

"Képletesen értettem a fejre borítós dolgot;)"

Bocs, én komolyan vettem :).

2013. aug. 21. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!