Vannak itt olyan nők akik szeretik az egész napos több menetes szexet és van is kedvük ismerkedni? Privátba! 18-38év.
Figyelt kérdés
Vékonyabb testalkatú kisebb mellű nőket keresek! Csak bátran kérdezz!2013. aug. 3. 14:00
1/7 anonim válasza:
Én is ilyen korosztályokban keresek, de nálam jöhetnek a kicsit teltebb nők is (de nem ducik, bocsi :P )! Ja és inkább Bp-iek! :)
Na szerinted kedves kérdező, hányan fognak írni? mert nekem van egy tippem: 0
2/7 anonim válasza:
Nekem is jöhetnek a teltebbek, de a soványabbak is, de a középteltek, középsoványak üzeneteit is várom.
Én nem tippelek az üzenetek mennyiségére. Úgyis tudom, hogy nekem fognak írni a legtöbben. ^^
3/7 A kérdező kommentje:
Nem csak kimondottam a szex a lényeg! Komoly kapcsolatban ki az aki szereti!
2013. aug. 4. 22:44
4/7 anonim válasza:
Szerinted kit érdekel, hogy hány menet neked? Inkább úgy reklámozd magad, hogy "garantáltan bírom egész éjszaka" LOL :P
5/7 anonim válasza:
Én még nem próbáltam az egész napos, több menetes szexet, sajnos, mivel nekem nem tolnak a seggem alá mindent és muszáj dolgoznom, főznöm magamra. De ha lehetőségem lenne rá kipróbálnám.
6/7 A kérdező kommentje:
A lehetőség mindenkinek adott csak van aki él vele van aki nem! Volt már aki kipróbálta!
2014. jan. 12. 22:43
7/7 anonim válasza:
Gondtalan egyetemistaként rengeteg hétvégét töltöttünk így, szinte egész nap az ágyban a barátommal.
Csak a legszükségesebb dolgokért keltünk fel, v. max. elmentünk egy órára sétálni, sportolni, ha kint jó idő volt.
Azok voltak a szép idők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!