Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Remélem beszélünk még, ezt...

Remélem beszélünk még, ezt mondta a fiú, de mégsem keres. Akkor?

Figyelt kérdés

Messze lakunk egymástól, ezért facen beszélgettünk de amúgy ismerjük egymást. Így köszönt el tőlem: remélem lesz még majd rá alkalom hogy beszéljünk, jól éreztem magam, örülök beszélgettünk kicsit.

Ennek 4 napja, és azóta sem keresett. Most akkor mi van?

2013. aug. 21. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
átvert :)
2013. aug. 21. 12:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Na szép.... :(
2013. aug. 21. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
elaltatták
2013. aug. 21. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Vagy nem tudja, hogy mit írjon, mert ..... ( nem mondok rá jelzőket ), de az is lehet, hogy unalmasnak tartott.
2013. aug. 21. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Kamugép a srác és ennyi. Ne bánkódj. Jobb hogy az ilyenek hamar kiesnek, mint sem belemennél és mikor már az érzéseid mocorognak akkor derül ki.
2013. aug. 21. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Túlérzékeny vagy...ez van
2013. aug. 21. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:
én is ezt mondtam a volt barátnőmnek, utána több mint 1 hétig nem is kerestem majd összejöttünk és 2 évig együtt voltunk, szóval ez semmit nem jelent.
2013. aug. 21. 12:54
 8/10 anonim ***** válasza:
lehet csak arra cár hogy írj neki. De lehet az előttem szólóknak van igaza. Az is lehet, hogy ő beszélne veled de már annyit beszéltetek hogy hirtelen nem tud mit mondani és egy ilyen sablon szöveggel nem akar előállni.
2013. aug. 21. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Elvitte a CIA
2013. aug. 21. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:
SZerintem meg csak azt várja,hogy írj neki! Ő elmondta,hogy jól érezte magát,és lehet hogy te nem adtál neki egyértelmű visszajelzést,h te is jól érezted magad vele,és ezért mondta h reméli még beszéltek,mert azt akarja,h akkor keresd,ha érdekel téged. Szerintem ez tökegyértelmű.:D Meglepődtem h az előttemszólók azt írják,átvert... Persze,ez is lehet,de nekem nagyon nem úgy jön le. Írj neki,aztán majd elválik! :)
2013. aug. 21. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!