"Örülök hogy beszéltél velem, remélem lesz még rá alkalom. " Ha ezt mondja valaki akkor szimpi vagyok neki?
Figyelt kérdés
Ismerjük egymást, vagyis 2-szer találkoztunk, de messze lakunk egymástól és ezért chaten beszéltünk, és ezt írta a beszélgetés végén. Érdemes bizakodnom?2013. aug. 20. 11:32
3/10 anonim válasza:
Te melyik vagy? A nő vagy a férfi?
5/10 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy kifejezetten utál.
6/10 anonim válasza:
Bizakodni soha nem érdemes. Mondom ezt én, aki folyton bizakodik :D
9/10 anonim válasza:
Nem jelent semmit, nekem is mondtak már ilyet, aztán 3 napra rá kapcsolatban lett a lány. :D
10/10 csacsi2 válasza:
Egyértelmű igen! akinek ezek után mégsem jött össze, túl sokat várt és lekéste!Próbálj személyesen találkozni 8többet) vele, mert hamar "csak" barátság lesz belőle.
a fontos dolgok apróságokkal kezdődnek és ha nem hagyod elengedni a fonalat akkor bármi kisülhet. Nálad a labda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!