SOS segítség! Muszáj segítenetek?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban összejöttem egy éjszakára egy 16 éves holland lánnyal. És sajna beleszerettem. Nem a szex miatt. Bàr Az fergeteges volt. Hanem az egész lényèbe. Holnap mennek haza és nem emlékszek a nevére. És csak annyit tudok melyik az o satra a campingben.
Gondoltam rà hogy odaírom a nevem meg a telószàmom egy cetlire, de hülue ötletnek tûnik. Segítsetek rajtam! MIT csinàljak?
2013. aug. 20. 23:56
1/8 anonim válasza:
Feküdj a sátra elé egy virággal meg a számoddal reggelig.
2/8 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb elbúcsúzásnál elmondani, hogy még tartani akarod vele a kapcsolatot. Ha neki nem jelentett ennyit akkor legalább tudni fogod.
Remélem, hogy eszedbe jutott azért elbúcsúzni tőle...
3/8 anonim válasza:
Ha dugtatok ezt nem merted már neki megmondani ?XD
5/8 anonim válasza:
bucsuzz el tole. aztan teloszam csere vagy fb csere es tartjatok a kapcsolatot. de szo nelkul ne engedd el! :D
6/8 A kérdező kommentje:
Buliznak valahol a nôvérével.
2013. aug. 20. 23:59
7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol vannak vagy hogy mikor jönnek
2013. aug. 21. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!