Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulós ajándék? Muszáj segítenetek!
A barátommal 3 éve leszünk együtt karácsonykor. Segítséget szeretnék kérni, vagy tapasztalatokat, mert beleőrülök, h. nem találok ki semmit. Mert tényleg nehéz:S gondoltam több szem többet lát alapon...valaki segíthetne.
A paraméterek a következők:D
Nincs túl sok pénzem, így drága tárgyi ajándékot nem akarok.
Nem csak a pénz miatt, számomra az sablonos. Bocs, ha ezzel valakit megbántok. Tárgyi ajándékot bárkitől kaphat én úgy gondolom.
Élményszerű ajándékot szeretnék:)
Nem szexuális élménnyel kapcsolatosat:D Azt is bármikor megkaphatja;)
Én szeretnék valami kinti, szabadtéri dolgot. A szép havas tájból kiindulva, persze ha lesz hó pont akkor:D na tudjátok hogy értem:)
De ugye tél van, r.ohadt hideg:D Sokági nem szeretnék kint lenni, mert egy idő után már csak arra koncentrálunk, hogy minél előbb jussunk haza, ez elég illúzióromboló.
Főzni nem szeretnék, az is egyszerű, az ember jobb esetben minden nap eszik. Ettől nem lenne különlegesebb ez a nap mint a többi.
Szeretnék valamit amire lehetőleg mindig emlékezni fog, nekem nagyon nagyon fontos ez a fiú:))
Tudom, hogy rengeteg mindent kizártam, ezért is nehéz, de tényleg tényleg komolyan nagyon fontos ez a nap kérlek segítsetek:(
Köszi mindenkinek jöhet még:D
Kedves utolsó:)
Köszönjük, h. hozzászólásoddal emelted az óra fényét-.-'
leülhetsz:)
Nekem nem muszaj segitenem!
Bocs, szivesen segitenek, csak semmi otletem nincs.
18 f/karpatalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!