Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan lányok akik...

Vannak itt olyan lányok akik nem felszínesek és fontosabb nekik a belső érték?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 23:06
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Vannak, de ha ronda vagy nekik se kellesz :/
2013. aug. 22. 19:36
 12/21 anonim válasza:
Úgy tűnik, siralmas a helyzet, Fiúkák :D De miből gondoljátok h azért mert a csajok x részének nem jöttök be, attól még egy egy másik gyöngyszemnek sem? - Aki akár a belsőt is tudja értékelni? hm?..
2013. aug. 22. 19:38
 13/21 anonim ***** válasza:
ha megelégszetek azzal hogy szeret, de nincs szex mert a torz külsőtök nem vonzza, akkor találtok ilyet dögivel. csak az a baj, hogy elvárjátok hogy egy okos ÉS szép csajnak pont a ti fantasztikus jellemetek kelljen, és még kívánja is a satnya testeteket. mindenkinek fontos a külső, a szex a kapcsolat része, az sem tetszene ha összejönne veletek és még szeretne is, de hozzátok se tudna nyúlni.
2013. aug. 22. 19:40
 14/21 A kérdező kommentje:

Miből gondolod hogy satnya a testem? :)

Szerintetek Jhonny Bravo-k nem létezhetnek? :O

2013. aug. 22. 20:02
 15/21 anonim válasza:
Igen vannak, csak nehéz megtalálni Őket!
2013. aug. 25. 11:51
 16/21 Nagyfater ***** válasza:
Biztosan vannak. Én például sokat ismerek, akiknek fontosabb a belső érték: a bőrülés, az ébenfa berakásos műszerfal, a karfába süllyesztett minibár, a szuper hifi, a nyitható tető és a háromszáz körüli végsebesség....
2013. aug. 25. 14:23
 17/21 Csalysziii válasza:
1.!Ez egyaltalan nem igaz!Egyebkent igen en is az vagyok!De persze, a kulso is szamit de azert nem tul jo az ha vkinek olyan a pasija h jokepu de bunko!Nekem ez a velemenyem.
2013. aug. 25. 23:21
 18/21 anonim válasza:
Én ilyen lány vagyok. Egy fiút számomra a belső tulajdonságai szépítenek meg. Ha lehet vele beszélgetni és nem csak akkor amikor nincsenek ott a barátai. Egyszer akadtam csak fent életemben egy fiún és akkor is csak azért mert nem tudtam elképzelni vele az életem vagy az égész kapcsolatunk menetét, mert szegény mozgássérült volt. Nagyon jól ismertem sokat voltam vele kedves volt és ezt én is viszonoztam, de sajnos félreértett azt hitte szerelmes vagyok belé ezért be merte vallani, jogy szeret, de elkellett neki mondanom, hogy ez nem kölcsönös. Azóta jóban vagyunk, de sokkal távolságtartóbbak mint régen nehogy mégegyszer előforduljon az eset.
2013. aug. 27. 23:47
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem fogsz olyat találni akiknek a belső érték a lényegesebb. Régen a lányoknak a belső érték volt a legfontosabb de mára már a külső érték,de az sem minden esetben. Kedves kérdező képzeld el volt egy csaj akinek én és egy másik srác udvaroltunk.A srác bunkó volt gizda semmi izomzat,jóképűnek jóképű volt.Én kedves megértő vagyok aki ha egy lány elfogadná kimondhatatlanul szeretném,ki vagyok gyúrva nem kicsit,és bár magamat nem tartom jóképűnek de mondták már a lánybarátaim(akiknél szintén próbálkoztam,és azt mondták hogy maradjunk csak barátok) hogy jóképű vagyok.

19/F

2013. szept. 22. 01:34
 20/21 anonim válasza:

Én ilyen lány vagyok. Találtam egy fiút, akiben csak a belsőmotivál és olyan külső tulajdonságai vannak, amiket mindig is elítéltem. Ezeket a tulajdonságokat észre sem veszem rajta, ha beszélgetünk. Egysezrűen csak rá tudok figyelni.

Tehát vannak, pl én

2013. szept. 22. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!