Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves fiúk! Ti mit szerettek egy lányban?
Ezek jelentenek nektek valamit?
például (ha a lány):vicces, okos, kedves, állatszerető, esetleg sportos stb..
Milyen (külső és belső) tulajdonságokat értékeltek?
Köszönöm az első válaszolónak :) Reméltem, hogy ilyen válaszokat is kapni fogok :)
Második válaszoló: Szerintem inkább ne :D
Remélem, azért vannak kivételek.
Vagy, legalábbis lesznek, ha egy kicsit idősebbek lesznek
Belsö: aranyos humoros romantikus( de ne nyálas)
külső: szem száj alak magasság
egyéb: nekem tetszik ha egy lány kislányosabb de ne ovodás hanem olyan aranyosan
Belsore: legyen aranyos, kedves, szeressen sportolni ( kiveve a lovaglas; ruhellem a lovakat, mert szetszarjak az utat :D ) lehessen vele filmet nezni, probaljon ne feltunoen viselkedni, legyen intelligens <--- most csak ennyi jutott eszembe, de biztos lenne meg
Kulsore: szeretem, ha szoke haja es kek szeme van... olyan kis hercegnos *.* :D termeszetes legyen a korme, tehat ne fesse meg ne legyen mukorom, lehetoleg ne sminkelje magat, csak a szemevel bigyozzon meg ilyesmi, max. koldok pc, szeretem a kis csajokat annak ellenere, hogy 192 magas vagyok (ha nem szoke a leanyzo akkor legyen hosszu gondor haja :D esetleg festett voros)
Most csak ennyi jutott eszembe. 16 eves vagyok, de remelem nem baj, hogy irtam ^ ^
Utolsó válaszoló: Nem, semmi baj, köszönöm!
Azért nem veszett még el a világ, ahogy a kommentekből olvasom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!