Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves fiúk! Ti mit szerettek egy lányban?
Ezek jelentenek nektek valamit?
például (ha a lány):vicces, okos, kedves, állatszerető, esetleg sportos stb..
Milyen (külső és belső) tulajdonságokat értékeltek?
Külső: Ne legyen 50tonna smink, csak egy kis alap, pl. ha kiemeli a szemét gyengén, stb. , ne legyen kacsaszája, picit legyen sportos(jó néha elmenni gurulni, fagyizni, stb. főleg, hogy fixis vagyok, jól ápolt(legyen kifésülve a haja, kicsit lehet kifestve a körme, mondom KICSIT :D ).
Belső: Kedves, barátságos, jó humorérzékű(aki nem vesz mindent komolyan, mert van 1-2 poén amit néha félrelehet érteni, [aki utálja a humort]), ne menőzzön, szeressen(úgy, hogy tényleg csak engem szeret, ne úgy hogy, mellettem még 2 pasit), aranyos, okos(ne ilyen nagyonbuta), állatszerető(nem fontos, de azért ne kutyából akarjon pörköltöt csinálni), szeresse a zenét.
A legfontosabb számomra, egyedi legyen, ne akarjon senkit utánozni, ahogy van úgy kell szeretni, nem kell megváltoztatni, mert akkor olyan lennének a lányok, mint valami girlfactory. 14 vagyok, remélem nem baj, hogy most írtam. :-)
Köszönöm az értelmes választ!
Magamra ismertem :)
9es en lovagolok:'D
Kerdezo bocsi hogy irtam:o
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!