Azok a lányok akik testesebbek, ducibbak kicsit azoknak mennyire jönnek be a mackós testalkatú fiúk?
A normál testalkatú lányok általában az izmos , kigyúrt srácokat bírják , ez egyértelmű , de akik testesebb lánykák azok is az olyanokra vannak rákattanva ?
Én szívesen ismerkedném ilyen(azaz testes ) lánnyal , én például macis fiú vagyok :) Ja és ha lehet velem egykorú legyen az illető.
15/F
a szénhidráton élő lusta dög az nem macis.
a medvék nagyok,erősek is és rengeteg lazacot-FEHÉRJÉT-esznek.
szóval edz és tedd rendbe az étrended,szálkásító diéta a keresőszó.
utolsó, senkinek nem kötelező topmodellként kinézni, nem azt kérdezte, hogy fogyhatna le.
válaszolva a kérdésedre, én is picit teltebb vagyok az átlagnál (+ 6 kiló), és nagyon bírom a macis pasikat :) ez nem ugyanaz, mint a dagadt disznó, van átmenet. pici poci belefér, azt szeretjük :)
Én is a kicsit testesebb vagyok pár kg-val ,de jobban bejönnek a hozzám hasonló lányok ,csak persze legyen alacsonyabb.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!