Ez normális? ( bővebben lent )
Figyelt kérdés
Sok ilyen beteg ember mászkál itt az oldalon?!
Ismerkedtem egy nővel, mert szeretek ismerkedni...Amit tudni kell rólam, hogy egy átlagos 16 éves középiskolás srác vagyok, erre elkezdi nyomatni nekem a hülye dumáját, hogy miért hazudok, meg hogy én egy 30 éves sikeres nős üzletember vagyok és nem merem felvállalni magamat o.O Ez normális?Hiába jelöltem be facebookon...Még a szemének sem hisz, hát ezen nagyon kiakadtam.Volt már hasonló élményetek?Jah és a legfontosabb, ha itt összefutnátok vele, akkor szerintem vigyázzatok...Nagyon idegölő tud lenni. Nickneve: bánatos kutyus
2013. aug. 20. 14:14
3/8 anonim válasza:
Drágám, ilyenkor ott kell hagyni az ilyen paranoiás embereket, nem kell neked győzködni őket olyan sokat.
5/8 anonim válasza:
Azt hitte kifogta az aranyhalat! Nagyon kell már neki egy gazdag pasi.
6/8 anonim válasza:
Túl paranoiás...mondjuk haverom átverték már, sőt engem is hogy hamis képet küldtek stb...szóval vigyázni azért kell. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Na, akkor nem csak én tartom paranoiásnak...:D
2013. aug. 20. 15:59
8/8 anonim válasza:
Egészségedre, te "hőőőőőőőős":xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!