Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez túl hivalkodó egy családapá...

Ez túl hivalkodó egy családapának?

Figyelt kérdés

[link]

Mármint a feleségem szerint. Szerintem nem.

2013. aug. 20. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Puncimágnes is - de sok múlik a sofőrön.

Szerintem ha az álmod egy ilyen autó, ne mondj le róla azért, mert egy "családapához nem illik".

Férfi és Nő is vagytok, nem csak apuci meg anyuci.

Inkább vidd a feleséged vele kettesben vacsorázni, kirándulni. Megszereti elég hamar. :)

2013. aug. 20. 13:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát hétvégére jó lesz használni, amikor azt mondod az asszonynak, hogy sokáig kell "dolgoznod", miközben valamelyik szórakozóhelyen megvillantod a gépet :DDD
2013. aug. 20. 13:33
 13/20 anonim ***** válasza:
hát tényleg puncimágnes, de úgyis a sofőrön múlik h mire használja..XD..én mellesleg kölcsön kérném néha, és akkor már lenne belőle pasi mágnes! :D..Ezt üzenem a feleségednek..:P..meg h a férfiak és az autó, olyan mint a nők és ruhák XD
2013. aug. 20. 13:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem lenne belőle pasi mágnes, csak azt a képet küldené, hogy ennek a nőnek gazdag a csávója.
2013. aug. 20. 13:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Gazdag csávója, aki engedi ilyen autókkal furikázni, ergo megtehet sok mindent a gazdag csávó mellett..azt ne mondd h mondjuk egy középkorú nőnél ezt nem 'használná ki ' rengeteg fiatal fiú...
2013. aug. 20. 13:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Miért kellene fiatalabb fiúnak idősebb nő? Na meg a csávó kivágná simán...
2013. aug. 20. 13:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát ez furcsa kérdés volt nagyon? :D..Miért ne kellene?..mert vagy csak simán szereti a idősebbeket, vagy tudja h van pénze a nőnek és neki is csurranna cseppenne..de am tökre eltértünk a témától, ez már a szerető tartás körbe tartozik!

RENGETEG gazdag középkorú nőnek vannak fiatal szeretői, és a nőci nem saját erejéből lett gazdag .:)

2013. aug. 20. 13:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem hivalkodó, csak hisztire ad okot. De ha választanom kéne, hogy a párom ettől érzi magát "bikának", vagy inkább attól, hogy festi a haját, vagy épp a butikokat járja, hogy divatos legyen.... inkább az autó. Cserébe én is eltapsolnám magamra azt az összeget, aztán hétvégén irány valami retro klub. Apa autójával, apa nélkül, barátnőkkel. :D

Akkor tessék azt is sportosan viselni, elvégre én meg attól érezném magam ismét vonzó és kívánatos nőnek.

2013. aug. 20. 14:09
 19/20 A kérdező kommentje:

A feleségemnek van autója. És az is 5.2 m Ft volt. És én nem szóltam bele, hogy milyen autót akar venni.

( Amúgy remélem is, hogy van benne puncimágnes! ;) )

2013. aug. 20. 14:15
 20/20 anonim ***** válasza:
18-as!! Totál igazad van!! A csajok is éljenek ..:D
2013. aug. 20. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!