Ez túl hivalkodó egy családapának?
Puncimágnes is - de sok múlik a sofőrön.
Szerintem ha az álmod egy ilyen autó, ne mondj le róla azért, mert egy "családapához nem illik".
Férfi és Nő is vagytok, nem csak apuci meg anyuci.
Inkább vidd a feleséged vele kettesben vacsorázni, kirándulni. Megszereti elég hamar. :)
Hát ez furcsa kérdés volt nagyon? :D..Miért ne kellene?..mert vagy csak simán szereti a idősebbeket, vagy tudja h van pénze a nőnek és neki is csurranna cseppenne..de am tökre eltértünk a témától, ez már a szerető tartás körbe tartozik!
RENGETEG gazdag középkorú nőnek vannak fiatal szeretői, és a nőci nem saját erejéből lett gazdag .:)
Nem hivalkodó, csak hisztire ad okot. De ha választanom kéne, hogy a párom ettől érzi magát "bikának", vagy inkább attól, hogy festi a haját, vagy épp a butikokat járja, hogy divatos legyen.... inkább az autó. Cserébe én is eltapsolnám magamra azt az összeget, aztán hétvégén irány valami retro klub. Apa autójával, apa nélkül, barátnőkkel. :D
Akkor tessék azt is sportosan viselni, elvégre én meg attól érezném magam ismét vonzó és kívánatos nőnek.
A feleségemnek van autója. És az is 5.2 m Ft volt. És én nem szóltam bele, hogy milyen autót akar venni.
( Amúgy remélem is, hogy van benne puncimágnes! ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!