Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti szeretitek húzni a...

Lányok ti szeretitek húzni a fiúk agyát?

Figyelt kérdés

úgy értem piszkálni

Van egy 19 éves lány akivel ismerkedek én is 19 vagyok és szerintem valami kihívást tűzött maga elé hogy addig piszkál míg ideges nem leszek vagy nem tudom :S igazából nem nagyon tud felidegesíteni mert csak ilyen kis szurkálódásokat visz be, de nem értem a lényegét igazából.

Amúgy a legjobb barátnője azt mondta nagyon bejövök neki.

2013. aug. 20. 11:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sose szekálnék olyan srácot, aki nem jön be ;)

Úgyhogy van esélyed!

2013. aug. 20. 11:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem idegesít , csak próbál :) de igazából olyan elragadó teremtmény hogy nem idegesít :$
2013. aug. 20. 11:16
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom ti hogy vagytok ezzel.

De engem nagyon is bosszantana,hogy így fejezi ki a dolgokat.

2013. aug. 20. 11:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Annyit lefelejtettem, hogyha azért szekál, mert egy elkényeztetett akaratos liba, akkor add ki az útját gyorsan!
2013. aug. 20. 11:18
 15/17 anonim ***** válasza:
küldj róla képet. :D
2013. aug. 20. 11:28
 16/17 csacsi2 ***** válasza:

"Nem tudom ti hogy vagytok ezzel.

De engem nagyon is bosszantana,hogy így fejezi ki a dolgokat."

ez csak átmeneti állapot, míg meg nem tudja mit érez a másik fél (kérdező).

Nem elég törődni vele, tudatni kell valamilyen módon és már nem is fog szekálódni (csak annyira amennyire szoktak a csjok :) )

ezért is írtam, döntésre kell vinni a dolgot mielőbb!

2013. aug. 20. 11:38
 17/17 anonim válasza:
Piszkáld vissza,ha legközelebb bosszant tegyél valami provokatív megjegyzést.A saját esetemből kiindulva olyankor köpni-nyelni nem tudok ha ügyesebben vágnak vissza a beszólásaimra (mert én is ilyen típus vagyok,kicsit cinikus a humorérzékem :D). Aztán hívd el randizni,ha neked is tetszik a csajszi,rögvest "megszelídül" :D
2013. aug. 20. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!