Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti mit szerettek?...

Lányok! Ti mit szerettek? Szeretitek, ha egy fiú lemer szólítani vagy kezdeményező?

Figyelt kérdés

Az gáz lenne, ha odamennék egy csajhoz az utcán vagy a buszon, hogy megismerjem?

És ha nem gáz, akkor hogyan tegyem ezt?

Lányok, szeretitel, ha egy pasi kezdeményez, vagy meg meri tenni az első lépeseket, nem fosos(tehát kajak odamegy és beszélget)

Olyan tipus vagyok aki nem meri megtenni azt, hogy odamenjen egy csajhoz..mert félek attól, hogy mivan ha nem jövök be neki vagy lekezelő lesz vagy akármi ami ciki .

Tehát mit tegyek? Hogy álljak hozzá ehhez a dologhoz?

2013. jún. 24. 22:48
 1/6 anonim válasza:
100%
Igen, általában a lányok szeretik, ha bátor vagy és odamész. Viszont ne nevetséges ürüggyel menj oda. Köszönj, mutatkozz be, kérdezz, vagy a helytől, helyzettől függően mondj valami aktuálisat. Legyél rámenős, de ne nagyon, vagyis legyél magabiztos, flörtölj, de ne perverzkedj és ne legyél túl bugó. csak lágyan és barátságosan.
2013. jún. 24. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
az első válaszoló mindent elmondott. engem ne zavarna ha egy fiú odajönne hozzám beszélgetni. meg még ha oda is jön, nem feltétlen gondolná azt az ember, hogy csajozási szándékkal megy oda hozzá. vagyis nekem volt olyan, hogy egyik fiú, akive egy busszal megyek, utánnam szólt, hogy várjam meg, mert hogy ugyan arra megyünk. és beszélgettünk, de ő tényleg nem azért jött odahozzám. de most ha egy pasi azért is jön oda szerintem az egyáltalán nembaj. de semmiképp ne akk menj oda hozzá, mikor a barátnőivel van, csakis akkor ha egyedül van. vagy mondjuk akk odamehetsz, ha ismered egyiküket, de máskor tényleg ne menj oda. amúgy nem hiszem, hogy bármelyik csak elküldene, mert ha más nem, akk legalább nincs egyedül. de előfordulhat, hogy ad jeleket, amivel azt érzékelteti, hogy nem jösz be neki. ilyenkor nem árt ha veszed a lapod. de amúgy nem hiszem, hogy elküldenének. de ha gondolod esetleg küldhetsz képet. és ha mondjuk jól nézel ki szerintem, akkor lehet, hogy nagyobb önbizalmad lenne oda menni, de ha esetleg nekem nem is tetszel, az se gond, mert hát minden lánynak más tetszik. pl.: aki szerintem nagyon csúnya, az barátnőmnek pont bejön és ugyanez van fordítva. szóval, ha gondolod küldhetsz képet. de amúgy a magaboztpsság és a viccesség a legfontosabb. 17/L
2013. jún. 24. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
2-es válaszoló lett a példaképem *.* priviben segíthetnél nekem is :)
2013. jún. 25. 00:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha írsz, küldök képet:)

Egyébként köszönöm a válaszokat, de lenne még egy kérdés..

És ha elfogy a téma?!

Amúgy, szerintem csak én gondolkodom túl..

2013. jún. 25. 07:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen én imádom személy szerint ha egy srác a kezdeményező!!! :) És általában ennek így is kell lennie!!! :D
2013. júl. 2. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen .. Igen :) Egy lány ettől értékesnek, fontosnak ..stb érzi magát és persze kinek legyen hálás mindezért? ;) 15/L
2013. júl. 2. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!