Lányok! Ti hogy viszonyultok ahoz, aki szerelmet vall nektek, de ti nem szeretitek?
Kinevetni gyerekes dolog.
Inkább egy időre kerülöm, mert úgy mégis könnyebb elfelejteni valakit ha nincs semmi kapcsolat.
27L
Biztos, hogy nem nevetném ki!
De, ha nem tud a barátság szintjén megállni, akkor az lenne a legjobb, ha megszakítanánk a kapcsolatunkat!
Elég nagy paraszt lehet, aki kineveti pusztán gonoszságból a másikat, és barátnak nevezi magát.
Előfordult már velem ilyesmi; őszintén elmondtam neki, hogy én csak a barátomnak tekintem. Azóta is jó kapcsolatot ápolunk, és sohasem történt semmi sem köztük, én már megtaláltam a páromat, ő még keresi, remélem hamar rátalál ő is :)
Hát én borzasztóan érezném magam. Egyszerűen a tudat, hogy én megbántom őt azzal, hogy elmondom, ő csak barát, szinte kikészít. Mindenkivel igyekszek kedves lenni, mert szeretek másokat boldognak látni és szeretek segíteni az embereknek. Ha pedig valakit meg kell bántanom, valakinek csalódást kell okoznom, az olyan érzés, mintha gyomorszájon vágtak volna. Borzasztóan érzem magam. Persze csak magamra haragszok olyankor, hogy miért vagyok olyan, amilyen? A fiút teljes mértékben megérteném és megbeszélném vele a dolgokat teljes őszinteséggel. Nem hazudnék neki és próbálnék megoldást találni a helyzetre. Nem szeretném, ha ő emiatt kellemetlenül érezné magát.
Próbálnám megmenteni a barátságunkat.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!