Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti hogy viszonyultok...

Lányok! Ti hogy viszonyultok ahoz, aki szerelmet vall nektek, de ti nem szeretitek?

Figyelt kérdés
Mármint nem utáljátok, csak egyszerűen a barátotok. Sajnáljátok őket vagy kinevetitek? Kort írjatok pls

2013. jún. 28. 23:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó hozzászóló, aki 14/L

Hihetetlen hogy a jellemed mennyire eggyüttérző, igazán rendes ember lehetsz, le a kalappal előtted, nagyon kellemesen csalódtam a korosztályodban.

2013. jún. 29. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:
#10 vagyok és köszönöm szépen, utolsó, őszintén szólva nagyon elkeserít a legtöbb kortársam... De erről egy nagyon hosszú gondolatmenetem van, amit nem írnék le ide. :D
2013. jún. 29. 16:12
 13/13 anonim válasza:

Velem volt már ilyen, nagyon kellemetlenül éreztem magam. Nem kinevetem, dehogyis, és ott egyből nem is kezdem sajnálni, csak rosszul érzem magam, hogy nem adhatom meg neki, amit akar, meg hogy most megbántom... De alapvetően nagyon szar érzés, főleg, ha tényleg jóban vagyok vele. Utána kerülöm egy darabig, hogy kiszeressen belőlem és ne érezze cikinek, mert egyáltalán nem ciki!!!

17/L

2013. jún. 29. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!